Gazete Vatan Logo

ATV yayın akışında bugün neler var? - 28 Mayıs Pazartesi

28 Mayıs Pazartesi gününe ait olan ATV yayın akışı, sabah saat 06:45’de “Beni Bırakma” adlı favori dizinin tekrar bölümü ile ekranlar karşısına gelecek. ATV ekranlarının sevilen bu renkli dizisi ile mükemmel bir hafta başına giriş yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Kim Milyoner Olmak İster?” adlı yarışma programı yayın akışına dahil oluyor. ATV ekranlarının renkli yarışma programını izlerken hem kendinizle yarışabilir hem de akşamınızı daha hareketli bir atmosfere dönüştürebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını takipte kalabilirsiniz.

ATV yayın akışında bugün neler var? - 28 Mayıs Pazartesi

Sabah saatlerinde “Beni Bırakma” adlı dizinin tekrar bölümü yayında olacak. Ekranlarının sevilen dizisi ile heyecan dolu bir sabaha başlayabilirsiniz. Ardından 08:00’da “Kahvaltı Haberleri” adlı sabah bülteni ile yayın devam edecek. Hafta başında gündemde neler olduğunu merak ediyorsanız güne başlar başlamaz bu sabah bültenini takip edebilirsiniz. Bültenden siyaset, sağlık, ekonomi, spor ve hava durumu gibi akla gelebilecek daha pek çok konuda detaylı bilgiler edinebileceksiniz. 10:00’da “Müge Anlı ile Tatlı Sert” adlı sabah programı yayın akışında yerini alıyor. Programı izlerken yıllardan beri izine rastlanılamayan pek çok kayıpları ve cinayet olaylarını görebileceksiniz. Muhabir ekiplerinin araştırmaları ile gün yüzüne çıkan gerçekler ise hem sizi hem de stüdyoya konuk olan kişileri çok şaşırtacak.

ATV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saatler 13:00’a geldiğinde, “ATV ile Gün Ortası” adlı haber bülteni karşınıza çıkacak. Haber bülteninden sağlık, siyaset, emlak, politika, yaşam, hava durumu ve spor gibi tüm konu alanlarına özgü gelişmeleri öğrenebileceksiniz. 14:00’da “Beni Bırakma” adlı dizinin yeni bölümü ekranlar karşısına çıkıyor. Öğle aranızda güzel bir TV keyfi yapmak isterseniz bu sevilen renkli diziyi seyretmeyi unutmayın.

Haberin Devamı

16:20’de “Esra Erol’da” adlı programın yeni bölümü başlıyor Hafta içi her gün ATV ekranları karşısına gelen yayından geçmiş dönemlere ait pek çok kayıp dosyasına ve cinayet olayına tanıklık edebileceksiniz. 19:00’da “ATV Ana Haber” adlı akşam bülteni ekranlar karşısına geliyor. Haber bülteninden tüm konu başlıklarına ait gelişmeleri detaylı şekilde öğrenme imkanı elde edeceksiniz. 20:00’da “Kim Milyoner Olmak İster?” adlı yarışma programı ekranlara dahil olacak. Yarışma programını izlerken heyecanlı ve renkli bir akşama başlangıç yapabilirsiniz.

23:00’da “8.Gün” adlı yerli dizinin tekrar bölümü ekranlara dahil olacak. Sevilen dizinin son bölümünü kaçırdıysanız bu tekrarını seyrederek gecenize hareketlilik katabilirsiniz. 00:30’da “Cennetin Gözyaşları” adlı dizinin tekrar bölümünü seyredebileceksiniz. 03:15’de “Kanatsız Kuşlar” adlı dizinin tekrarı yayına geçecek.

Haberin Devamı