Gazete Vatan Logo

ATV yayın akışında bugün neler var?- 26 Temmuz Çarşamba

ATV 26 Temmuz Çarşamba günü yayın akışı Kertenkele dizisinin 33. Bölüm tekrarıyla başlıyor. Kertenkele dizisinin ardından Aşk ve Mavi ATV ekranlarına geliyor. Öğle vaktine gelindiğinde atv Gün Ortası ve Seviyor Sevmiyor romantik komedisiyle yayın akışı devam ediyor. Atv Ana Haberin ardından ATV ekranlarında adeta sinema festivali gerçekleşiyor. Akşam kuşağında Bang Bang ve Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği yabancı sinema filmleri ATV ekranlarında yayınlanıyor. Üstelik gece kuşağında dilerseniz bu filmlerin tekrarlarını da izleyebilirsiniz. ATV 26 Temmuz Çarşamba günü yayın akışıyla ilgili tüm detaylar haberimizde…

ATV yayın akışında bugün neler var?- 26 Temmuz Çarşamba

ATV 26 Temmuz Çarşamba yayın akışı 07.00’da komedi dizisi olan i Kertenkele’nin 33. Bölüm tekrarıyla yayınlanıyor. Kertenkele’nin bu bölümünde yaşanan olaylara şahit olunca kendinizi gülmekten alamayacaksınız. Kertenkele’nin hemen ardından bir dram dizisi olan Aşk ve Mavi 23. Bölümüyle ATV ekranlarına geliyor.

ATV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13.00’a gelindiğinde ATV yayın akışında atv Gün Ortası programı yayınlanıyor. Atv Gün Ortasında güne dair güncel tüm haberler izleyicilere aktarılıyor. Haberi doğru kaynaktan en hızlı şekilde alabilmek için atv Gün Ortasını sakın kaçırmayın. Atv Gün Ortası bittikten sonra ise bir Güney Kore dizisinden uyarlanarak yapılan Seviyor Sevmiyor romantik komedi dizisi ekranlara geliyor. Çocukluk aşkı olan bir çiftin bir araya gelmesiyle başlayan dizide olaylar birbirinin arkasını bırakmıyor.

15.30’da dram türünde izleyicileri ekrana kilitleyen Kırgın Çiçekler dizisi yayınlanıyor. Kırgın Çiçekler 72. Bölümünün tekrarıyla ATV ekranlarında yerini alıyor. Banu ile Kader, Meral ile Sadri dizinin karakterleri arasında şok edici gelişmeler meydana geliyor. Kırgın Çiçekler 72. Bölüm tekrarı 15.30’da ATV ekranlarında! Kırgın Çiçeklerin ardından ATV ekranlarında atv Ana Haber bülteni yayınlanıyor. 19.00’da yayınlanacak olan atv Ana Haber bu yayın akışında 6083. Bölümüyle ekranlarda olacak. Türkiye’den sıcak gelişmeler, yaşanan olaylara dair tüm haberleri atv Ana Haber’den öğrenebilirsiniz.

Haberin Devamı

20.00’da Bang Bang isimli yabancı sinema filmi ATV ekranlarında yayınlanıyor. Jimm Shergill, Katrina Kaif, Danny Denzongpa, Javed Jaffrey ve Hrithik Roshan gibi efsane oyuncuların yer aldığı film tam bir aksiyon, macera filmi… ATV ekranlarında Bang Bang’i izlerken yerinizde duramayacaksınız. Bang Bang’in hemen ardından efsanevi film serilerinden biri olan Yüzüklerin Efendisi’nin Yüzük Kardeşliği filmi ATV ekranlarında yayınlanıyor.

02.20’de kaçıranlar için aksiyon ve macera filmi olan Bang Bang’in tekrar yayını ekranlara geliyor. Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliğini kaçıranlar da sakın üzülmesin. Bang Bang’in hemen ardından Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği filminin de tekrarı yayınlanacaktır.

Haberin Devamı