Gazete Vatan Logo

ATV yayın akışında bugün neler var? - 26 Ocak Cuma

26 Ocak Cuma gününe ait olan ATV yayın akışı, sabah 07:00’da “Kahvaltı Haberleri” adlı ana haber bülteni ile ekranlardaki yerini alıyor. Haberin nabzını tutan tüm sıcak gelişmeler, ayrıntıları ile sizlerle olacak. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Aşk ve Mavi” adlı yerli dizinin yepyeni bölümü ile karşılaşacaksınız. Farklı gelişmelerin yaşandığı yeni bölümü izlerken hayrete düşebilir ve heyecan dolu dakikalar yaşayabilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberin devamını okuyabilirsiniz.

ATV yayın akışında bugün neler var? - 26 Ocak Cuma

Sabah 07:00’da “Kahvaltı Haberleri” adlı ana haber bülteni ile yayın akışı başlıyor. Haber dünyasının tüm gelişmelerini, ayrıntılı şekilde ekranlarınızdan seyredebilir ve öğrenmek istediğiniz konulara cevap bulabilirsiniz. Ardından 08:30’da “Nihat Hatipoğlu Sorularınızı Cevaplıyor” adlı dini program ekranlardaki yerini alacak. Her cuma aynı saate yayına geçen programdan dini anlamda farklı bilgiler edinebileceksiniz.

ATV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

10:00’da “Müge Anlı ile Tatlı Sert” adlı güncel yaşam programı ile yayın akışı devam ediyor. Hafta içi her gün aynı saatte ekranlara gelen yayını seyrederken birbirinden farklı kayıp dosyaları ve cinayet olayları hakkında bilgiler edinebileceksiniz. Ardından saat 13:00’da “ATV Gün Ortası” adlı ana haber bülteni başlıyor. Haber dünyasının gelişmelerini genel hatları ile bu bültenden öğrenebilirsiniz.

Ardından saat 14:00’da “Beni Bırakma” adlı yerli dizi sizlerle olacak. Gün ortasında dizi seyretmeyi seviyorsanız bu sürükleyici diziyi her gün aynı saatte ATV ekranlarınızdan takip edebilirsiniz. 16:20’de “Esra Erol’da” adlı güncel yaşam programı başlayacak. Yaşanmış acıklı hikayeler, kayıplar ve cinayetler bir kez daha bu yayında ele alınıyor. Olaylar tüm gerçekleri ile gün yüzüne çıkartılıyor. 19:00’da “ATV Ana Haber” adlı ana haber bülteni yayında olacak. Haber dünyasını meşgul eden tüm gelişmeler, ayrıntılı şekilde ekranlara yansıyor. Gündemde neler olup bittiğini öğrenmek istiyorsanız akşam bültenini sakın kaçırmayın!

Haberin Devamı

20:00’da “Aşk ve Mavi” adlı yerli dizinin yepyeni sürükleyici bölümü ile heyecan dolu bir akşam sizlerle olacak. Yeni bölümde, Göreçki ailesini yine bambaşka sürprizler bekliyor. Neler olduğunu merak ediyorsanız, saat 20:00’da ATV ekranlardaki yerinizi alın. 00:15’de “Son Durak” adlı güncel yaşam programı yayına geçiyor. 01:15’de “Sen Anlat Karadeniz” adlı yeni dizinin ilk bölümünü bir kez daha seyredebileceksiniz. Ardından 03:15’de “Beni Bırakma”, 04:15’de ise “Kanatsız Kuşlar” adlı dizi tekrarı ile yayına geçecek.

Haberin Devamı