Gazete Vatan Logo

ATV yayın akışında bugün neler var? - 26 Haziran Salı

26 Haziran Salı gününe ait olan ATV yayın akışı, sabah saat 08:00’da “Kahvaltı Haberleri” adlı bülten ile başlıyor. Siyasetten sağlığa kadar her alandaki tüm sıcak gelişmeleri ekranlarınız karşısından tek tek öğrenme imkanı elde edebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “X-Men: Geçmiş Günler Gelecek” adlı yabancı sinema filmi ile yayın devam ediyor. Aksiyon, macera ve gerilim dolu sahneleri ile ekranları renklendiren sinema filmini arkadaşlarınızla birlikte seyrederek güzel bir film keyfi gerçekleştirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını takip edebilirsiniz.

ATV yayın akışında bugün neler var? - 26 Haziran Salı

Sabah saat 08:00’da “Kahvaltı Haberleri” adlı haber bülteni ile yayına giriş yapılacak. Sağlık, siyaset, emlak, yaşam, politika, spor ve hava durumu gibi tüm konu başlıklarına ait gelişmeleri ekranlarınızdan detayları ile birlikte inceleyebilme imkanı elde edeceksiniz. Ardından 10:00’da “Kocaman Ailem” adlı ATV ekranlarının yeni dizisi yayına başlayacak. Sevilen dizinin son bölümünü kaçırdıysanız bu tekrar bölümünü izleyerek güzel bir sabah keyfi gerçekleştirebilirsiniz.

ATV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13:00’da “ATV Gün Ortası” adlı haber bülteni ile yayın devam edecek. Haber dünyasının tüm merak edilen gelişmelerini, ayrıntıları ile birlikte ekranlarınızdan öğrenme şansı yakalayabilirsiniz. Gündemi ilgilendiren tüm gelişmeler, genel hatları ile karşınıza çıkacak. 14:00’da “Beni Bırakma” adlı dizinin tekrar bölümü yayına geçiyor. Sevilen dizinin tekrar bir başka tekrar bölümü 15:10’da yeniden ekranlarda yerini alıyor. Gün ortasında dizi keyfi yapmayı sevenlerdenseniz hafta içi her gün ATV ekranları karşısından bu diziyi takip edebilirsiniz.

Haberin Devamı

16:20’de “Sen Anlat Karadeniz” adlı soluksuz izleyebileceğiniz renkli dizi yayına başlayacak. Hayranlarını bir kez daha ekranlara çekmeyi başaran dizi, tekrar bölümleri ile karşınıza çıkıyor. 20:00’da “X-Men: Geçmiş Günler Gelecek” adlı yabancı sinema filmi yayın akışında yerini alacak. Aksiyon, macera ve gerilim dolu sahneleri ile ekranları renkli kılan filmi sevdiklerinizle birlikte soluksuz izleyebileceksiniz.

22:30’da “Kocaman Ailem” adlı dizinin tekrar bölümü yayına geçecek. Gece kuşağında renkli bir dizi keyfine şimdiden hazırlıklı olun. 01:30’da “X-Men: Geçmiş Günler Gelecek” adlı yabancı sinema filmi sizlerle buluşacak. Gece sinema keyfi gerçekleştirmek isterseniz bu filmin tekrar bölümünü bir kez daha izleyebilirsiniz. Ardından 03:30’da “Kırgın Çiçekler” adlı dizinin tekrarı yayın akışına geçecek.