Gazete Vatan Logo

ATV yayın akışında bugün neler var? - 26 Aralık Salı

26 Aralık Salı günü ATV yayın akışı, ilk olarak 07:00’da “Kahvaltı Haberleri” ile ekranlarınıza heyecan dolu bir giriş yapacak. Sabah haberlerinde yine siyaset, sağlık, ekonomi, hava durumu, trafik ve spor gibi pek çok alanda güncel haberlere denk gelebilirsiniz. Gündemden haberdar olmak ve sıcak gelişmeleri detaylarıyla analiz etmek istiyorsanız mutlaka bülteni takipte kalın. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” adlı nefes kesen dizinin sürükleyici yeni bölümü ekranlarınıza dahil oluyor. Hayranlarını bir kez daha mutlu etmeyi başaran sevilen dizi ile akşamınızı daha heyecanlı ve dinamik hale getirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha detaylı bilgiler edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

ATV yayın akışında bugün neler var? - 26 Aralık Salı

Sabahın ilk saatlerinde 07:00’da “Kahvaltı Haberleri” adlı haber bülteni ile yayın akışı başlıyor. Haberin nabzını yoklayan tüm sıcak gelişmeler, detaylı ve tarafsız şekilde ekranlarınızda. Haber bülteninin ardından da 10:00’da “Müge Anlı ile Tatlı Sert” adlı sabah programı sizlerle oluyor. Güncel yaşam öyküleri ile sevenlerini hayrete düşürmeye devam eden sürükleyici programda, yine kayıp dosyaları irdeleniyor, cinayet olayları detaylı şekilde tartışılıyor. Güçlü muhabir kadrosu ise olay mahaline giderek gelişen olayları gerçeklerle yüzleştirmeye çalışıyor.

ATV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saatler 13:00’da “ATV Gün Ortası” adlı özet niteliğindeki haber bülteniyle karşı karşıya geleceksiniz. Haberin ayrıntılarını, objektif şekilde ekranlarınıza getiren bültenden tüm merak ettikleriniz sıcak gelişmelere cevap bulabileceksiniz. 13:55’de “Kanatsız Kuşlar” adlı sevilen dizinin tekrar bölümü yayına geçecek. Dram ağırlıklı dizi ile gün ortanızda keyifli ve heyecanlı bir dizi izlemek istiyorsanız sakın kaçırmayın!

Haberin Devamı

16:00’da “Esra Erol’la” adlı güncel yaşam programı yayında bulunuyor. Yeni sezona yepyeni formatıyla giren programda, faili meçhul cinayet olaylarından kayıp dosyalarına kadar uzanan tüm sıcak gelişmeler ele alınıyor. Saatler 19:00’a geldiğinde “ATV Ana Haber” bülteni ekranlarınıza yansıyacak. Haber dünyasına ait tüm sıcak gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız saat 19:00’da “ATV Ana Haber” bülteninde yerinizi alın.

20:00’da “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” adlı dizi ile akşam kuşağı başlıyor. Yeni bölümde, Hızır Çakırbeyli’nin yapacağı hamleler ortalığı daha da karıştıracaktır. Nevzat’ın alacağı kararlar karşısında planlı hareket etmek ister. Ancak kendisine doğru yöneltilen silah karşısında tüm planları değişir.

Sürükleyici diziyi ailenizle birlikte seyrederek güzel bir TV saati gerçekleştirebilirsiniz. 23:30’da yerli bir dizinin tekrar bölümü ile karşılaşacaksınız. Hemen ardından da 01:00’da “Kanatsız Kuşlar”, 04:00’da ise “Aşk ve Mavi” adlı iki dizinin tekrarı ekranlarınızda dikkati çekecek.

Haberin Devamı