Gazete Vatan Logo

ATV yayın akışında bugün neler var? - 25 Haziran Pazartesi

25 Haziran Pazartesi gününe ait ATV yayın akışı, sabah saat 08:00’da “Kahvaltı Haberleri” adlı bülten ile başlayacak. Haber dünyasının tüm sıcak gelişmelerini ve olaylarını detayları ile birlikte ekranlarınız karşısından takip edebilirsiniz. Akşam kuşağında ise 20:00’da “Kim Milyoner Olmak İster?” adlı yarışma programı ekranlara dahil olacak. Genel kültür, tarih, siyaset ve güncel yaşam gibi pek çok konudaki sorularla yayına başlayan yarışmayı keyif içinde seyrederek güzel bir akşam geçirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

ATV yayın akışında bugün neler var? - 25 Haziran Pazartesi

Sabah saat 08:00’da “Kahvaltı Haberleri” adlı haber bülteni sizlerle buluşacak. Bültenden siyaset, yaşam, emlak, hava durumu ve spor gibi tüm konu başlıklarına ait gelişmeleri inceleyebileceksiniz. 10:00’da “Kocaman Ailem” adlı dizinin tekrar bölümünü seyrederek güzel bir dizi keyfi gerçekleştirebilirsiniz. Komedi dolu sahneleri ile tüm izleyenlerini güldürmeyi başaran dizi, sabahınıza adeta renk katacak. 13:00’da “ATV Gün Ortası” adlı haber bülteni yayına başlıyor. Öğle arasında başlayan bültenden tüm sıcak gelişmeleri detayları ile öğrenebileceksiniz. Siyasetten sağlığa, yaşamdan politikaya kadar tüm merak edilen gelişmeler sizlerle olacak.

ATV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saatler 14:00’a geldiğinde, “Beni Bırakma” adlı dizinin tekrar bölümünü seyredebileceksiniz. Hemen ardından bu fenomen dizinin bir başka tekrar bölümü yayına geçecek. Gün ortanızda dizi keyfi yapmak isterseniz bu ATV ekranlarının sevilen dizisini sakın kaçırmayın. 16:20’de “Sen Anlat Karadeniz” adlı dizinin tekrar bölümü ekranlara dahil olacak. Sevilen fenomen dizi ile sürükleyici ve heyecan dolu bir güne hazır olun.

Haberin Devamı

19:00’da “ATV Ana Haber” adlı akşam bülteni yayına dahil oluyor. Siyaset, emlak, yaşam, hava durumu, politika, trafik ve spor gibi akla gelebilecek tüm konu başlıklarına ait gelişmeleri ekranlarınızdan takip edebilirsiniz. 20:00’da “Kim Milyoner Olmak İster?” adlı yarışma programı yayın akışına geçiyor. Yarışma programından güncel yaşama özgü soruları izleyebilme şansı elde edeceksiniz. Zorlayıcı sorular karşısında hem yarışabilir hem de akşamınızı daha heyecanlı bir atmosfere bürüyebilirsiniz.

23:15’de “Kırmızı Kuyruklar Filosu” adlı yabancı sinema filmi sizlerle olacak. Akşam kuşağında güzel bir sinema keyfi yapmak isterseniz bu filmi seyretmeyi unutmayın. 01:35’de “Alexander ve Berbat Bir Gün” adlı bir başka sinema filmi ile yayın devam edecek. Gece sinema keyfi yapmayı seviyorsanız bu iki güzel film yapımını değerlendirebilirsiniz. Saatler 02:50’e geldiğinde, “Kırgın Çiçekler” adlı dizinin tekrar bölümü ekranlara dahil olacak. Hemen ardından 05:30’da “Kertenkele” adlı dizi ile yayın akışı devam ediyor.

Haberin Devamı