Gazete Vatan Logo

ATV yayın akışında bugün neler var? – 24 Nisan Pazartesi

Yayın akışında Pazartesi akşamları yer bulan Kırgın Çiçekler bu hafta da 81. bölümü ile ATV ekranlarında olacak. Pazartesi akşamlarının sevilen dizilerinden olan Kırgın Çiçekler’in son bölümünde Eylül, Büşra’yı kurtarabilmek için Kemal ile görüşmeyi kabul etmiştir. Fakat ona kimsenin engel olmaması için de bunu diğerlerine ve Serkan’a haber etmez. Peki bu haftaki bölümde neler olacak? Kırgın Çiçekler dizisinin yeni bölümü 24 Nisan Pazartesi akşamı saat 20.00’de ATV ekranlarında olacak. Yeni bölüm ile ilgili detaylar ise bu haberimizde…

ATV yayın akışında bugün neler var? – 24 Nisan Pazartesi

Kırgın Çiçekler dizisinin 81. Bölümüne ait olan fragmanlar yayınlandı. Son bölümde Eylül, Kemal’le görüşmeyi kabul etmiştir fakat bunu kimseye haber etmek istememektedir. Çünkü kendisine karışılmasını istemez.

ATV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

TÜM KANALLARIN YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Kırgın Çiçekler dizisinin 81. Bölümüne ait fragmanlar yine heyecan yarattı. Fragmanda Eylül ve Nazan’ın tartışması kötü sonuçlanıyor. Gönül ise babasını kaybetmenin şokunu daha atlamamış gibi ve buna ek olarak Güney’in de polisler tarafından götürülmesi ile ayrı bir korku yaşıyor.

Eylül, Büşra’yı kurtarabilmek için ise Kemal ile görüşebilmeyi kabul etmişti. Yeni bölümün en heyecanlı sahnelerinden birisi de bu. Eylül, görüşmenin sonucunda Kemal tarafından kaçırılmıştı. Peki Eylül’e ne olacak? Eylül ölecek mi? Güney cephesinde ise durumlar daha karışık.

Polisler tarafından götürülen Güney serbest kalacak mı yoksa cezaevine mi girecek? Nazan’ın durumu ise belli değil, arabanın çarpmasından sonra Nazan’a ne olacak?

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kırgın Çiçekler’in son bölümünde Eylül, Büşra’yı kurtarabilmek amacı ile Kemal ile görülmeyi kabul etmiştir. Kendisine kimsenin engel olmasını istemediği için de bunu ne Serkan’a ne de kızlara söylememiştir. Kemal de Eylül’ün korktuğunu anlamıştır ve Eylül’ün vazgeçememesi için Büşra’ya zarar vermekle onu tehdit eder.

Serkan ve Meral ise ilk defa sahne almıştır ve kızlar ve Feride de onları dinlemeye gitmiştir. Songül geri döndüğünde de Sadullah’ı baygın bir halde bulmuştur. Sadullah’ın nefes alamadığını fark ettiğinde de büyük bir şok yaşamıştır. Herkes Songül’ün acısına ortak bir durumdadır ve bu esnada da Eylül kardeşini kurtarabilmek amacı ile Kemal ile görüşmeye gitmiştir fakat beraberinde Kader’i de götürmüştür.

Yeni bölüm ve daha fazlası 24 Nisan Pazartesi akşamı saat 20.00’de ATV ekranlarında!