Gazete Vatan Logo

ATV yayın akışında bugün neler var? - 23 Nisan Pazartesi

23 Nisan Pazartesi gününe ait olan ATV yayın akışı, sabah 06:50’de “Beni Bırakma” adlı sevilen fenomen dizinin tekrar bölümü ile ekranlar karşısına çıkıyor. Sabahın erken saatlerinde başlayan renkli dizi ile heyecan dolu bir sabaha başlayabileceksiniz. Akşam saat 20:00’da “Kim Milyoner Olmak İster” adlı yarışma programı ile yayına devam edilecek. Heyecanı doruklara çıkartan yarışma programında izlerken farklı sorular karşısında yarışma imkanı bulacaksınız. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

ATV yayın akışında bugün neler var? - 23 Nisan Pazartesi

Sabah saatlerinde ilk olarak “Beni Bırakma” adlı dizinin tekrar bölümü başlıyor. Hemen ardından 08:00’da “Kahvaltı Haberleri” adlı sabah bülteni ile yayın akışı devam edecek. Siyasetten sağlığa, yaşamdan ekonomiye, piyasadan emlak sektörüne kadar daha akla takılabilecek pek çok konu alanına özgü gelişmeleri takip edebilirsiniz. 10:00’da “Müge Anlı ile Tatlı Sert” adlı sabah programı başlayacak. Kayıp dosyalarından yaşanmış cinayet olaylarına kadar pek çok olay bu programda irdeleniyor, detayları ile birlikte tüm bilinmeyenler gün yüzüne çıkıyor.

ATV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13:00’da “ATV Gün Ortası” adlı bülten ile gündeme özgü gelişmeleri tek tek analiz edeceksiniz. Sağlıktan siyasete, politikadan yaşama kadar pek çok konu alanına özgü gelişmeleri takip edebilirsiniz. 14:00’da “Beni Bırakma” adlı dizinin yepyeni bölümü sizlerle olacak. Sevilen dizinin yeni bölümünü seyrederken heyecan dolu anlar yaşayabileceksiniz. 16:20’de “Esra Erol’da” adlı güncel yaşam programı karşınıza çıkacak. Yaşama dair pek çok konuda bilgi sunan ve yaşanmışlıkları tek tek araştıran bu güncel programı hafta içi her gün ATV ekranlarından izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

19:00’da “ATV Ana Haber” adlı akşam bülteni sizlerle olacak. Haber dünyasına özgü tüm merak edilen güncel gelişmeleri tek tek bu akşam bülteninden öğrenebileceksiniz. Türkiye’yi ve dünyayı ilgilendiren tüm haber gelişmeleri sizlerle olacak. 20:00’da “Kim Milyoner Olmak İster?” adlı yarışma programı ekranlar karşısında olacak. Birbirinden farklı sorular karşısında yarışma imkanı sunan program ile heyecan ve hareketlilik dolu bir pazartesi akşamı geçirebileceksiniz. 23:20’de “8.Gün” adlı dizinin tekrar bölümü sizlerle olacak. Sevilen dizinin son bölümünü kaçırdıysanız bu tekrarını gece kuşağında izleyebilirsiniz. 00:45’de “Kanatsız Kuşlar” adlı dizinin tekrar bölümü yayın akışına başlıyor. Saatler 03:45’e geldiğinde, “Aşk ve Mavi” adlı dizinin tekrarını izleyebileceksiniz.