Gazete Vatan Logo

ATV yayın akışında bugün neler var? – 23 Haziran Cuma

ATV’nin 23 Haziran Cuma günkü yayın akışı erken saatlerde Kahvaltı Haberleri ile başlıyor. Akşam kuşağında ise yeni başlayan dizilerden olan Kanatsız Kuşlar’ın yeni bölümü yayınlanacak. Dört çocuk ve bir annenin hayatını anlatan dizi dram kısmıyla izleyiciyi büyüleyecek gibi görünüyor. ATV’nin 23 Haziran Cuma günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…

ATV yayın akışında bugün neler var? – 23 Haziran Cuma

ATV kanalının 23 Haziran Cuma gününe ait yayın akışı erken saatlerde Kahvaltı Haberleri ile başlıyor. Gün öncesinde ülkemizde ve dünyada meydana gelen önemli gelişmeler bu bülten ile ekranlara geliyor. Ardından ise saat 10.00'da ekranların en çok izlenen gündüz kuşağı programı olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı yayınlanacak. Bu bölümde de kayıp kişiler bulunmaya çalışılacak.

ATV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13.00'da ATV Gün Ortası ile öğlen kuşağı başlayacak ve gün içerisinde yaşanan önemli gelişmeler bu saatte ayrıntıları ile birlikte yayınlanacak. Ardından ise en lezzetli yarışma programlarından olan Karavan yeni bölümü ile ATV ekranlarında olacak. Birbirinden renkli ve yetenekli yarışmacılar en lezzetli yemeği yapmak için yarışacak.

16.20'de Esra Erol'da isimli kadın programı başlayacak. Bu programda bekârlar ve yeniden yuva kurmak isteyenler talipleri ile buluşuyor. Ardınsan ise ATV Ana Haber başlayacak. Gün içerisinde ülke gündemindeki önemli olaylar ve dünyadan haberler bu bülten ile ekranlara gelecek.

Haberin Devamı

19.45'te ramazan gecelerinin vazgeçilmezi haline gelen Nihat Hatipoğlu ile İftar programı başlayacak ve ramazanın önemi bu programda anlatılacak. Bugünün akşam kuşağında ise yeni başlayan dizi Kanatsız Kuşlar yer alıyor. Başrollerinde Ümit İbrahim Kantarcılar ve Melis Tüzüngüç'ün yer aldığı dizi heyecanlı bir başlangıç yaptı. Dizi hayatta kalabilmek için mücadele eden dört kardeş ve fedakarlıklarla yaşayan bir annenin hayatını anlatıyor.

01.30'da ise sahur vaktinde en çok izlenen programlardan olan Nihat Hatipoğlu ile İftar programı başlayacak. Bu programda ramazanın önemine ve değinilirken oruç tutmanın faziletlerinden de bahsedilecek. Ardından da bir sinema filmi yayınlanacak.