Gazete Vatan Logo

ATV yayın akışında bugün neler var?- 22 Temmuz Cumartesi

ATV 22 Temmuz Cumartesi günü yayın akışı sabah erken saatlerde Kertenkele’nin yayınlanmasıyla başlıyor. Ardından yayın akışı Kanatsız Kuşlar dizisi ile devam ediyor. Akşam kuşağında ise aksiyon rüzgarları sizleri bekliyor. İnfaz Gücü ve S.H.I.E.L.D. Ajanları ile beraber aksiyonu son demine kadar yaşayabilirsiniz. ATV 22 Temmuz Cumartesi günü yayın akışıyla ilgili tüm detaylar haberimizde…

ATV yayın akışında bugün neler var?- 22 Temmuz Cumartesi

ATV 22 Temmuz Cumartesi yayın akışı sevilen dizi Kertenkele’nin 28. Bölüm tekrarıyla saat 07:00’da başlıyor. Bu bölümde yaşanılan komik olaylar ile güne eğlenceli bir şekilde başlayabilirsiniz. Kertenkele’nin ardından ekranlara, bir dram dizisi olan Kanatsız Kuşlar’ın tekrar bölümü geliyor. Hayata tutunmak için çabalayan dört kardeş ve çocukların mücadelesi izleyicileri ekrana kilitliyor.

ATV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13.45’te Eğlence programı olan 3 Kuşak 1 Cevap ekranlarda! 1. Bölümü yayınlanacak olan 3 Kuşak 1 Cevap programında İrfan Kangı’nın sunumuyla farklı kuşakların bilgilerini test eden sorular soruluyor. Ailelerin yarışmakta olduğu programda en çok parayı toplayan aile ödülün sahibi oluyor.

16.20’de yabancı sinema yapıtı olan Crood’lar yayınlanacaktır. Crood’lara daha çok çocuklar için yapılmış bir animasyon filmi. Başlarına gelen kötü olaylar sonucunda yaşadıkları yerden ayrılmak zorunda kalan Crood’ların yol boyunca başlarına gelenlerin hikayesi anlatılıyor. Bu eğlenceli serüveni ATV ekranlarında seyredebilirsiniz.

Haberin Devamı

19.00’da Türkiye ve dünyadan sıcak gündem haberlerini tarafsız doğru ve hızlı bir şekilde öğrenebileceğiniz atv Ana Haber 6079. Bölümüyle ekranlarda olacak. Gündemdeki tüm olaylardan haberdar olabilmek için ATV Ana Haber’i sakın kaçırmayın! ATV Ana Haber’in ardından bugünlerin popüler dram dizilerinden Kanatsız Kuşlar sabah kuşağında verilen 6. Bölümüyle beraber ekranlarda olacak.

23.45’te yabancı sinema İnfaz Gücü ATV ekranlarında! Aksiyon ve polisiye filmleri arasında önemli bir yeri olan İnfaz Gücü Steven Seagal, Ving Rhames ve Danny Trejo’nun muhteşem oyunculuğuyla nefesleri kesiyor. Polisiye filmlerini sevenler için bu film bir şölen niteliğinde olacaktır. İnfaz Gücü’nün ardından ATV ekranlarında aksiyon hız kesmeden devam ediyor. Belirli konulardan oluşan bölümleriyle uzman ekiplerin vakaları incelediği S.H.I.E.L.D. Ajanları’nın 17. Bölümü gece kuşağında ATV ekranlarında yayınlanacak. 17. Bölüm sona erdikten sonra da S.H.I.E.L.D. Ajanları’nın 18. Bölümü ile aksiyona devam edebilirisiniz.

Haberin Devamı

Yayın akışının son saatlerinde ise gündüz ve akşam kuşağında yayınlanan program, dizi ve filmlerin tekrarlarına yer verilmektedir. Saatinde yayınlanan bu program, dizi ve filmleri eğer izleyemediyseniz, yayın akışının kapanışında bunların bazılarına yer verilecektir.