Gazete Vatan Logo

ATV yayın akışında bugün neler var? – 22 Mayıs Pazartesi

ATV’de 22 Mayıs Pazartesi gününe ait yayın akışı sabah yurt içerisinde ve yurt dışında son gelişmelerin aktarıldığı Kahvaltı Haberleri ile başlıyor. Daha sonra gündüz programları ile devam ediyor ve akşam da Kırgın Çiçekler dizisinin yeni bölümü ile ekranlarda oluyor. Yine heyecanlı olayların beklediği dizide sular durulmuyor. Kemal için daralar çember bu sefer sonu oluyor ve bu da kızların nefes almasını sağlıyor.

ATV yayın akışında bugün neler var? – 22 Mayıs Pazartesi

ATV’de 22 Mayıs Pazartesi günkü yayın akışı saat 06.45’te Kahvaltı Haberleri ile başlıyor. Bir önceki gün yurt içinde ve dışında meydana gelen önemli olayların aktarıldığı bu saatte ayrıca gazete haberlerini de öğrenebilirsiniz. Kahvaltı Haberleri’nden hemen sonra ise saat 10:00’da Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ekranlarda yer alacak. Kayıpların bulunduğu ve ailelerin birleştirildiği programın bu bölümünde yine sır perdeleri aralanacak.

ATV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

TÜM KANALLARIN YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saat 13.00’da ise Gün Ortası Bülteni ekranlara gelecek. Gün ortasına kadar yaşanan haberlerin ve son gelişmelerin aktarıldığı bu programdan hemen sonra Karavan isimli yarışma programının yeni bölümü yayınlanacak. Birbirinden renkli 5 kadın ve 5 erkek yarışmacının yarıştığı bu programda yine lezzetli görüntüler ekranlara gelecek.

Karavan programından sonra saat 16.20’de de Esra Erol’da programı yayınlanacak. Bekârların bir yuva kurmak için kendilerini tanıttığı bu programda, hayatlar birleştiriliyor. Esra Erol’da programında sonra da sat 19.00’da ATV Ana Haber ekranlara gelecek. Gün boyu dünyada yaşanan son gelişmeleri bu bültenden öğrenebilirsiniz.

Haberin Devamı

Saat 20.00’da ise Kırgın Çiçekler dizisinin yeni bölümü ekranlara gelecek. Bu hafta 85. bölümü yayınlanacak olan dizide yine ortalık karışıyor. Kızların ve Feride’nin Eylül’ün yaşadığını öğrenirler, Feride’de Toprak’a bu bilgiyi sakladığı için kızar. Kemal için ise son gelmiştir. Kızlar rahat bir nefes alabileceklerdir.

Kırgın Çiçekler dizisinin yeni bölümünden sonra ise Kim Milyoner Olmak İster isimli en çok izlenen bilgi yarışması ekranlara gelecek. Her bölümünde birçok para ödülünün dağıtıldığı yarışmada bilgili yarışmacılar son adıma gelebilmek için ter döküyor.