Gazete Vatan Logo

ATV yayın akışında bugün neler var? – 21 Temmuz Cuma

ATV’nin 21 Temmuz Cuma gününe ait yayın akışı sabahın erken saatlerinde S.H.I.E.L.D Ajanları isimli yabancı televizyon dizisi ile başlıyor ve gün boyunca da dizi tekrarları ile devam ediyor. Akşam kuşağında ise Yıldızlararası isimli yabancı sinema filmi yer alıyor. ATV’nin 21 Temmuz Cuma günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…

ATV yayın akışında bugün neler var? – 21 Temmuz Cuma

ATV’nin 21 Temmuz Cuma gününe ait yayın akışı saat 06.15’te S.H.I.E.L.D Ajanları isimli yabancı dizinin 16. bölümü ile başlıyor. Ardından ise Kertenkele dizisinin 28. bölümü ile devam ediyor. Kertenkele dizisinde sahte imam olan birisinin başından geçen komik ve eğlenceli olaylar anlatılıyor.

ATV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

09.35’te Aşk ve Mavi dizisinin 20. bölümü ATV ekranlarında olacak. Bu dizide iki farklı yolda yürüyen iki kişinin bir süre sonra aynı yola düşmeleri ile ortaya çıkan aşk hikayesi anlatılıyor. Ardından ise saat 13.00’da ATV Gün Ortası ekranlara gelecek. Gün içerisinde ülkemizde ve dünyada meydana gelen olaylar kısa özetleri ile birlikte bu saatte yayınlanacak.

13.55’te Seviyor Sevmiyor isimli romantik komedi dizisinin tekrar bölümlerinden birisi yayınlanacak. Güney Kore uyarlaması olan bu dizide stajyer bir kız ile çalıştığı yerdeki yöneticilerden birisinin arasında geçenler komik olarak ekranlara getiriliyor.

15.30’da sevilen dizilerden olan Kırgın Çiçekler dizisinin 69. bölümü ekranlara getirilecek. Bu dizi yetimhanede büyüyen bir grup genç kızın başlarından geçenler konu alınıyor. Ardından ise ATV Ana Haber ekranlara gelecek. Gündemdeki son olaylar ayrıntıları ile birlikte bu saatte ekranlara gelecek.

Haberin Devamı

Bugünün akşam kuşağında ise Yıldızlararası isimli yabancı sinema filmi yer alıyor. Film yakın gelecekte geçmektedir. Artan kuraklık ve değişen iklimden dolayı insanlar başka gezegenlerde hayatın var olup olmadığını araştırmaktadır. İnsan ırkı yok olma tehlikesi ile karşı karşıya kaldığından dolayı yeni keşfedilen bir solucan deliği herkesin umudu olur. Fakat bazen işler istendiği gibi gitmemektedir. Bu gezide bazı yerlerde geçen 1 saat, gerçek dünyada 7 yıla eştir.

Yıldızlararası isimli yabancı sinema filminden sonra ise Uluslararası filmi ekranlara gelecek.