Gazete Vatan Logo

Atv yayın akışında bugün neler var? - 2 Eylül Cumartesi

Atv’nin 2 Eylül Cumartesi tarihli yayın akışı, sabah saatlerinde Atv’de Hafta Sonu programı ile birlikte başlayacak. Daha sonra, Atv yayın akışı sabah kuşağı Kertenkele, Aşk ve Mavi ve Kanatsız Kuşlar gibi dizilerle devam edecek. Akşam kuşağında ise Hafta Sonu Atv Ana Haber sonrası Yenilmezler ve Şu An Muhteşem adlı iki yabancı sinema ekranlara geliyor olacak.

Atv yayın akışında bugün neler var? - 2 Eylül Cumartesi

2 Eylül Cumartesi günü, geçtiğimiz haftanın ve gündemin, gece ve gündüz yaşanan önemli olayların nabzının tutulduğu ve detaylarıyla izleyiciye sunulduğu haber programı ATV’de Hafta Sonu programı ile birlikte, ATV yayın akışı başlıyor. Saat 07.30’da başlayan programda, canlı bağlantılar, Sadri’nin Seçtikleri, çeşitli gazete manşetleri, yakın tarihimizle ilgili ‘’Buradan Başka İstanbul’’ gibi bölümler İbrahim Sadri’nin sunumu ile ekrana geliyor.

ATV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saatler 10.00’ı gösterdiğinde, ATV yayın akışında sıra Kertenkele adlı bölümün 74. Bölümünün yayınlanmasına geliyor. Kertenkele, aynı isime sahip bir filmin İranlı bir yönetmen tarafından çekilmiş halinin dizi uyarlamasıdır. Başrollerinde Ahmet Kayakesen, Asena Tuğal, Timur Acar ve Sera Tokdemir gibi oyuncuların bulunduğu dizi, bir bayram sabahı için izleyiciler açısından iyi bir seçim olacakmış gibi duruyor.

Kertenkele adlı yerli dizi ardından bir başka yerli dizi Aşk ve Mavi’nin 16. Bölümünün tekrarı ATV ekranlarında yayında olacak. Dram türünde olan dizinin başrollerini ünlü şarkıcı ve oyuncu Emrah ile başarılı oyuncu Burcu Kıratlı paylaşıyor. Dizinin konusu ise, gençlik yıllarını hapishanede geçirdiği için kimseyi sevememiş bir gencin cezaevinden çıkmasıyla Mavi ile karşılaşması ve aralarında büyük bir aşkın başlaması.

Haberin Devamı

Saatler 14.55.’i gösterdiğinde ise Kanatsız Kuşlar adlı dizinin 11. Bölüm tekrarı ekranlarda olacak. Kanatsız Kuşlar’da Melis Tüzüngüç, Ümit Kantarcılar, Ahmet Varlı gibi oyuncular rol alıyor. Dizide fedakarlıklar yaparak yaşayan 4 kardeş ve onlar için her şeyi göze almış bir annenin hayatı anlatılıyor.

Atv Akşam kuşağı yayını saat 19.00’da ekranlara gelecek olan Hafta Sonu Atv Ana Haber ile başlıyor. Şebnem Sunar Küçük’ün tecrübeli ve başarılı sunumuyla ekranlara gelen Haftasonu Atv Ana Haber’de, doğru ve tarafsız habercilik anlayışıyla hem ülkemizin hem dünyanın gündeminde olan olayların tümü izleyiciye aktarılıyor.

Atv Haftasonu Ana Haber’den hemen sonra ise, saat 20.00’da Yenilmezler adlı yabancı sinema ekranlarda olacak. Aksiyon türünde olan filmin oyuncu kadrosu, Robert Downey Jr, Scarlett Johansson, Chris Hemsworth, Tom Hiddleston gibi isimleri içerdiğinden göz kamaştırıyor, izleyiciyi ekrana kitleyecek türde bir film. Filmde, Uluslararası Bir Barış örgütünün dünyanın güvenliğine karşı tehdit oluşturan bir unsurla karşılaşması ve buna karşı yaptıkları anlatılıyor.

Haberin Devamı

2 Eylül Cumartesi günü son olarak Şu An Muhteşem adlı yabancı sinema Atv ekranlarında olacak. Komedi ve Dram türünde olan film, sıradan bir konuya sahipmiş gibi başlasa da, izleyiciyi şaşırtma potansiyeline sahip. Filmde Miles Teller, Shailene Woodley ve Kyle Chandler gibi oyuncular yer alıyor.