Gazete Vatan Logo

ATV yayın akışında bugün neler var? - 19 Ağustos Cumartesi

ATV 19 Ağustos Cumartesi günü yayın akışı Kertenkele yerli dizisinin tekrar bölümüyle güne merhaba diyor. Ardından Sevimli Canavarlar Üniversitesi yabancı sinema filmi ekrana geliyor. Öğle saatlerinde Aşk ve Mavi dizisinin tekrar bölümü yayınlanıyor. Akşam kuşağı da atv Ana haber ile başlıyor. atv Ana Haber’den sonra Kanatsız Kuşlar yerli dizisi yayın akışında sizlerle olacak. Akşam kuşağının ilerleyen saatlerinde ise Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği yabancı sinema filmi yayınlanıyor. Gece kuşağında ise dizilerin tekrar bölümlerini izleyebilirsiniz. ATV 19 Ağustos Cumartesi günü yayın akışıyla ilgili tüm detaylar haberimizde…

ATV yayın akışında bugün neler var? - 19 Ağustos Cumartesi

07.00’da ATV yayın akışı Kertenkele dizisinin 58. Bölüm tekrarıyla başlıyor. Komik sahneleriyle izleyicileri ekran başına kilitleyen dizinin bitiminden hemen sonra 59. Bölüm tekrarını da izleyebilirsiniz. Kertenkele 59. Bölüm tekrarı saat 09.45’te ATV ekranlarında! Öğle saatleri geldiğinde yabancı sinema filmi Sevimli Canavarlar Üniversitesi yayın akışında giriyor. Çocukluğundan itibaren herkesi korkutma hayaliyle büyüyen Mike, Sevimli Canavarlar Üniversitesine başlıyor. Eğlence dolu bu filmi mutlaka izlemelisiniz.

ATV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

14.35’te İmkansız bir aşk hikayesini anlatan Aşk ve Mavi yayın akışında olacak. Akşam kuşağının başlangıcında ise atv Ana Haber 7007. Bölümüyle sizlerle olacak. Birbirinden farklı haberlerin aktarıldığı atv Ana Haber saat 19.00’da ATV ekranlarında yayınlanacak. Atv Ana Haber’den sonra ATV ekranlarının en çok izlenen dizilerinden Kanatsız Kuşlar yayın akışında olacak. Melis Tüzüngüç, Ümit İbrahim Kantarcılar, Ahmet Varlı, Deniz Bolışık, Fatih Al, Servet Pandur ve Seda Türkmen’in başrollerinde yer aldığı dizi dört çocuğuyla hayata tutunmaya çalışan bir annenin hikayesini anlatıyor.

Haberin Devamı

23.45’te Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği yabancı sinema filmi ATV ekranlarında yayınlanıyor. Yüzüklerin Efendisi serisinin en dikkat çekici filmi olan Yüzük Kardeşliği akıllara durgunluk verecek sahneler barındırıyor. Yüzük hikayesinin bu filminde bizleri bakalım neler bekliyor?

02.55’te S.H.I.E.L.D Ajanları aksiyon dizisinin 20. Bölümü yayınlanacaktır. Her bölümde ajanların farklı olayları çözmeye çalıştığı dizinin bu bölümünden hemen sonra 21. Bölümü yayınlanacaktır. Yayın akışının ilerleyen saatlerinde ise öncelikle Benim Annem Bir Melek yerli dizisi ardından S.H.I.E.L.D Ajanları 20. Bölümü tekrar yayınlanıyor.