Gazete Vatan Logo

ATV yayın akışında bugün neler var? - 13 Nisan Cuma

13 Nisan Cuma gününe ait olan ATV yayın akışı, sabah 07:00’da “Kahvaltı Haberleri” adlı haber bülteni ile ekranlar karşısına çıkacak. Habere dair tüm merak edilen sıcak gelişmeleri tek tek bu bültenden öğrenebilirsiniz. Akşam kuşağında ise “Aşk ve Mavi” adlı dizinin sevilen renkli ve keyif dolu yepyeni bölümü ile baş başa kalabileceksiniz. Dizinin hayranıysanız bu yeni bölümü sakın kaçırmayın. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

ATV yayın akışında bugün neler var? - 13 Nisan Cuma

Sabah ilk olarak 07:00’da “Kahvaltı Haberleri” adlı bülten ile güne başlayabilirsiniz. Gündemi meşgul eden tüm güncel gelişmeler ve sıcak olaylar ekranlara dahil olacak. 08:30’da “Nihat Hatipoğlu Sorularınızı Cevaplıyor” adlı dini program yayın akışına başlıyor. Dini anlamda merak ettiğiniz tüm konuları tek tek bu yayından öğrenebilirsiniz. Saatler 10:00’da “Müge Anlı ile Tatlı Sert” adlı güncel yaşam programı ekranlar karşısında olacak. Hafta içi

her gün yayına başlayan programdan faili meçhul cinayet olayları ve kayıp dosyaları gibi pek çok acıklı hayat hikayesi ele alınıyor. Muhabir ekibinin detaylı ve kapsamlı araştırmaları ile tüm bilinmeyen gerçekler stüdyoda açıklanıyor.

ATV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13:00’da “ATV Gün Ortası” adlı öğle bülteni yayın akışına başlayacak. Gündemi meşgul eden tüm sıcak gelişmeler ve olaylar ayrıntıları ile bültende yerini alacak. Haberin nabzını tutan konu başlıklarını özet şeklinde bu bültenden öğrenebilirsiniz. 14:00’da “Beni Bırakma” adlı sevilen dizinin yepyeni bölümü yayın akışında olacak. Sevilen diziyi izleyerek mükemmel bir gün ortası geçirebilirsiniz.

Haberin Devamı

16:20’de “Esra Erol’da” adlı güncel yaşam programı sizleri karşılayacak. Güncel yaşama özgü tüm merak edilen pek çok konu içeriği ekranlara dahil oluyor. Hafta içi her gün ekranlar karşısına geçen programı izleyerek gününüzü daha hareketli ve sürükleyici hale getirebilirsiniz.

19:00’da “ATV Ana Haber” adlı akşam bülteni yayında olacak. Gündeme özgü merak edilen tüm sıcak gelişmeleri ve olayları ayrıntıları ile bu bültenden analiz edebilirsiniz. Sağlık, siyaset, ekonomi, yaşam, piyasa ve politika gibi konu alanlarına özgü tüm merak edilen güncel gelişmeler ekranlarınızda yer alacak. 20:00’da “Aşk ve Mavi” adlı dizinin yepyeni bölümü yayın akışına geçiyor. Heyecan dolu anlar yaşatan dizi, bu yeni bölümü ile yine tüm hayranlarını ekranları karşısına bağlayacak. Mavi’nin Faysal’la olan imtihanı tüm herkesi bir hayli şaşırtacak.

23:45’de “Nihat Hatioğlu ile Miraç Kandili Özel” adlı güncel program başlayacak. Kandil gecesine özel olarak yayınlanan program ile huzur dolu bir geceye başlangıç yapabilirsiniz. 00:30’da “Son Durak” adlı güncel yaşam programı ekranlara geçecek. Güncel hayata özgü merak edilen pek çok konu içeriği bu programda irdeleniyor. Geceleri geç uyuyor ve gündemi analiz etmek istiyorsanız bu güncel yaşam programını seyredebilirsiniz. 01:30’da “8.Gün” adlı dizinin tekrar bölümü yayına geçiyor. 03:25’de ise “Kanatsız Kuşlar” adlı dizinin tekrarı sizlerle oluyor.

Haberin Devamı