Gazete Vatan Logo

ATV yayın akışında bugün neler var? - 13 Mart Salı

13 Mart Salı gününe ait olan ATV yayın akışı, sabah 06:45’de “Beni Bırakma” adlı sevilen dizinin tekrar bölümü ile başlıyor. Öğle ortasında yayına geçen dizinin yeni bölümlerini seyredemiyorsanız bu sabah tekrarlarını sakın kaçırmayın. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” adlı sevilen dizinin nefes kesen yeni bölümü ekranlara dahil olacak. Dizinin yeni bölümünde yine birbirinden farklı olaylar yaşanıyor ve tüm hayranlar ekran başına kilitleniyor. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

ATV yayın akışında bugün neler var? - 13 Mart Salı

Sabah ilk olarak “Beni Bırakma” adlı dizinin tekrarını izleyerek güne başlayabileceksiniz. Ardından 08:00’da “Kahvaltı Haberleri” adlı sabah bülteni ekranlar karşısına geliyor. Siyasetten sağlığa, yaşamdan ekonomiye, piyasadan hava durumuna kadar akla gelebilecek pek çok konu içeriği hakkındaki gelişmeleri tek tek ayrıntıları ile öğrenebileceksiniz. 10:00’da “Müge Anlı ile Tatlı Sert” adlı güncel yaşam programı yayına geçiyor. Hafta içi her sabah ATV ekranlarına geçen programda, hayatın içinden çıkan yaşanmış pek çok acıklı öykü gözler önüne seriliyor.

ATV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13:00’da “ATV Gün Ortası” adlı öğle bülteni yayın akışına dahil olacak. Gündeme bomba gibi düşen tüm sıcak gelişmeleri genel anlamda bu öğle arası haberlerinden inceleyebilirsiniz. Siyaset, yaşam, ekonomi, piyasa, emlak ve spor gibi daha pek çok akla gelen konu içeriği öğle haberlerinde görebileceksiniz.

14:00’da “Beni Bırakma” adlı dizinin yeni bölümü yayın akışına geçiyor. Fenomen dizi yine renkli yeni bölümü ile tüm sevenlerini mutlu etmeyi başarıyor. 16:20’de “Esra Erol’da” adlı güncel yaşam programı sizlerle olacak. Yaşanmış pek çok kayıp ve cinayet olayı ekranlarınız karşısında ele alınıyor ve muhabir kadrosunun araştırmaları ile tüm gerçekler gün yüzüne çıkartılıyor.

Haberin Devamı

19:00’da “ATV Ana Haber” adlı akşam bülteni yayın akışına geçecek. Haberin nabzını tutan tüm sıcak gelişmeler ve olaylar detayları ile bu akşam bülteninde seyirciye aktarılıyor. Sağlık, yaşam, ekonomi, piyasa ve emlak gibi akla gelebilecek pek çok konu alanına özgü gelişmeleri detayları ile bu bültenden analiz edebileceksiniz.

20:00’da “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” adlı dizinin nefes kesen sürükleyici yeni bölümünü izleyebileceksiniz. Dizinin yeni bölümünde yine farklı planlar hayata geçirilmeye çalışılıyor, yaşananlar da tüm herkesi hayrete düşürüyor. 23:30’da “ Kim Milyoner Olmak İster?” adlı yarışma programı ile baş başa kalabileceksiniz. Heyecan dolu anlar yaşatan programı izlerken hem kendinizi yarıştırabilir hem de gecenizi daha hareketli hale getirebilirsiniz.

Haberin Devamı

Gece kuşağında ise sevilen 3 ayrı yerli dizinin tekrar bölümünü seyredebileceksiniz. 00:30’da, 03:15’de ve 04:15’de ardı ardına devam eden 3 ayrı fenomen dizinin tekrarı sevenleri ile buluşuyor.