Gazete Vatan Logo

ATV yayın akışında bugün neler var? - 13 Ağustos Pazar

ATV 13 Ağustos Pazar günü yayın akışı Kertenkele dizisiyle başlıyor. Ardından Peter ve Wendy yabancı sinema filmi ATV yayın akışında yerini alıyor. Peter ve Wendy’den sonra Süngerbob Karepantolon yayına giriyor. Yayın akışının öğle vakitlerinde Indiana Jones: Kristal Kafatası Krallığı yabancı sinema filmi yayınlanıyor. Akşam kuşağında yerli dizi Kanatsız Kuşlar ve yabancı sinema filmi Sherlock Holmes: Gölge Oyunları yer alıyor. Yayın akışının ilerleyen saatlerinde ise tekrar bölümleriyle dizi ve filmler yer alıyor. ATV 13 Ağustos Pazar günü yayın akışıyla ilgili tüm detaylar haberimizde…

ATV yayın akışında bugün neler var? - 13 Ağustos Pazar

07.00’da Kertenkele yerli dizisi 51. Bölüm tekrarıyla yayın akışı başlıyor. Kertenkele’nin hemen ardından Peter ve Wendy yabancı sinema filmi ekrana geliyor. Filmde Lucy hasta olan küçük bir çocuktur. Ameliyat olmadan önce Peter Pan’ın onunla başka diyarlara gittiğini hayal eder. Peter ve Wendy 09.40’da ATV ekranlarında! Peter ve Wendy yabancı sinema filmi biter bitmez Süngerbob Karepantolon yabancı sinema filmi yayın akışına giriyor. Filmde Süngerbob’un maceraları bitmek bilmiyor. Eğlence dolu film saat 11.50’de ATV’de!

ATV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13.40’da 3 Kuşak 1 Cevap adlı yarışma programı yayınlanıyor. 2 aileden 3 farklı kuşak yarışmaya katılıyor. Her yarışmacıya kuşağının dışında sorular soruluyor. Bu soruların her birinin para değeri bulunuyor. Yarışma boyunca para toplayan takım. Yarışma sonucunda eğer kazanırsa topladıkları paranın sahibi oluyorlar. Ardından yabancı sinema filmi Indiana Jones: Krital Kafatası Krallığı yayınlanıyor. Harrison Ford, Cate Blanchett, Karen Allen, Shia LaBeouf ve Ray Winstone’un oyunadığı filmde Jones’un macera dolu takibi anlatılıyor. Değerli bir taşı takip edip, korumak Jones’un görevidir. Yabancı sinema filminden sonra Hafta Sonu atv Ana Haber sizler için yayında olacak. 7001. Bölümüyle yayınlanacak olan haber programı objektif anlayışıyla haber aktarmaya devam ediyor.

Haberin Devamı

20.00’da Kanatsız Kuşlar yerli dizisinin tekrar bölümü ATV ekranlarında yayınlanacaktır. 9. Bölüm tekrarıyla yayınlanacak olan Kanatsız Kuşlar’ın bu bölümünde hüzün dolu dakikalar sizleri bekliyor. Kanatsız Kuşlar bittikten hemen sonra ekranlara Sherlock Holmes: Gölge Oyunları yabancı sinema filmi gelecektir. Aksiyon, fantastik ve macera türünde uyarlanan filmde Sherlock Holmes ve Dr. Watson Fransa, İsviçre ve Almanya’ya yol alarak yeni maceralara atılıyorlar.

02.45’te S.H.I.E.L.D Ajanları aksiyon dizisinin 44. Bölümü yayınlanacaktır. 44. Bölüm tekrarından sonra ise Sherlock Holmes: Gölge Oyunları yabancı sinema filminin tekrarı ATV ekranlarında olacak. İlerleyen dakikalar ise S.H.I.E.L.D Ajanları’nın 43. Bölüm tekrarı, ardından Benim Annem Bir Melek komedi dizisinin tekrarı yayınlanacaktır.

Haberin Devamı