Gazete Vatan Logo

ATV yayın akışında bugün neler var? - 12 Ocak Cuma

12 Ocak Cuma gününe ait ATV yayın akışı, sabah 07:00’da “Kahvaltı Haberleri” adlı haber bülteni ile karşılaşacaksınız. Haber dünyasının en merak edilen sıcak gelişmeleri ve anlık olayları objektif bakış açısıyla ele alınıyor ve Kanal D ekranlarınıza yansıtılıyor. Akşam kuşağında ise “Aşk ve Mavi” adlı dizinin yepyeni bölümü ekranlarınıza geliyor. Sürükleyici kesitleri ile tüm hayranlarını TV karşısına kilitleyecek olan yeni bölümü sakın kaçırmayın. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek isterseniz haberimizi mutlaka takip edin.

ATV yayın akışında bugün neler var? - 12 Ocak Cuma

Sabah 07:00’da “Kahvaltı Haberleri” ile tüm gündem gelişmelerinden haberdar olabileceksiniz. Siyasetten sağlığa, yaşamdan ekonomiye kadar uzanan tüm merak ettiğiniz gelişmeleri, ekranlarınız karşısından öğrenebileceksiniz. Ardından 08:30’da “Nihat Hatipoğlu Sorularınızı Cevaplıyor” adlı dini program ekranlarınızda. Dini anlamda merak ettiğiniz tüm gelişmeleri programda ele alınıyor ve yanıtlanıyor.


ATV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

10:00’da “Müge Anlı ile Tatlı Sert” adlı güncel yaşam programı ekranlarınıza geçecek. İzine rastlanılamayan tüm kayıplar, neden yapıldığı belirsiz cinayet olaylar, deneyimli muhabir ekibinin araştırmaları ile derinlemesine araştırılıyor, diğer yandan tüm yaşanmış acıklı öyküler stüdyoda tartışılmaya devam ediliyor. Sürükleyici ve heyecan dolu anlar yaşatan programı, hafta içi her gün aynı saatte ATV ekranlarınızdan seyredebilirsiniz.

13:00’da “ATV Gün Ortası” ile kısa bir haber molası veriliyor. Gündemin tüm sıcak gelişmelerini genel hatları ile ekranlarınız karşısından takip edebileceksiniz. 14:00’da Bahtiyar Ölmez” adlı dizinin tekrar bölümünü izleyerek gün ortanızda komedi dolu anların keyfini çıkarabilirsiniz.

Haberin Devamı

14:45’de “Beni Bırakma” adlı diğer fenomen dizi ekranlarınıza dahil olacak. Gün ortanızda dizi izlemeyi sevenlerdenseniz bu iki yapımı sakın kaçırmayın. 16:20’de “Esra Erol’la” adlı güncel yaşam programı ile karşı karşıya kalacaksınız. Bu bölümde yine acıklı yaşam öyküleri ekranlarda yer alacak ve tüm olaylar muhabir ekibinin katkıları ile detaylandırılacak.

19:00’da “ATV Ana Haber” adlı haber bülteni ekranlarınızda. Akşam bülteninde haber dünyasının tüm gelişmelerinden tek tek bilgi sahibi olabileceksiniz. Siyasetten sağlığa, yaşamdan ekonomiye kadar akla gelebilecek pek çok konudaki güncel gelişmeler ekranlarınıza yansıyor.

20:00’da “Aşk ve Mavi” adlı dizinin yeni bölümünü izleyebileceksiniz. Dizinin hemen ardından saat
00:15’de “Son Durak” adlı gündem ötesi gelişmeleriyle öne çıkan güncel yaşam programını izleyebileceksiniz.. 01:20’de ve 02:20’de “Beni Bırakma” adlı dizinin tekrarı başlıyor. Daha sonra da 03:20’de “Kanatsız Kuşlar” adlı dram ağırlıklı dizinin tekrar bölümü ekranlara geliyor.

Haberin Devamı