Gazete Vatan Logo

ATV yayın akışında bugün neler var? - 11 Mayıs Cuma

11 Mayıs Cuma gününe ait olan ATV yayın akışı, sabah 07:00’da “Kahvaltı Haberleri” adlı bülten ile ekranlar karşısındaki yerini alacak. Bülteni seyrederken sağlıktan siyasete, emlaktan politikaya, yaşamdan hava durumuna kadar tüm alanlarda güncel bilgiler edinebileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Aşk ve Mavi” adlı dizinin yepyeni bölümü yayın akışına başlıyor. Sevilen dizinin yeni bölümünü seyrederken mükemmel bir akşam geçirebilirsiniz. Soluksuz izleyebileceğiniz dizi ile güzel bir TV keyfi gerçekleştirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

ATV yayın akışında bugün neler var? - 11 Mayıs Cuma

Sabah saatlerinde ilk olarak “Kahvaltı Haberleri” adlı sabah bülteni yayına geçecek. Türkiye ve dünya gündemini gözler önüne seren bültenden sağlık, siyaset, emlak ve politika gibi tüm konu alanlarına özgü gelişmeleri takip edebilirsiniz. Ardından 08:30’da “Nihat Hatipoğlu Sorularınızı Cevaplıyor” adlı dini program ekranlara dahil olacak. Her cuma ekranlar karşısına geçen programdan merak ettiğiniz tüm dini konulara cevap bulabileceksiniz. 10:00’da “Müge Anlı ile Tatlı Sert” adlı güncel yaşam programı yayında olacak. Hafta içi her gün ekranlara dahil olan programdan yıllar öncesine ait pek çok kayıp ve cinayet olaylarını öğrenebileceksiniz.

ATV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13:00’da “ATV Gün Ortası” adlı haber bülteni ile yayın devam ediyor. Canlı yayın bülteninden gündeme dair tüm merak ettiğiniz gelişmeleri analiz edebileceksiniz. Sağlık, siyaset, emlak, politika, yaşam ve hava durumu gibi tüm konu alanlarına özgü gelişmeler sizlerle olacak. 14:00’da “Beni Bırakma” adlı dizinin yepyeni bölümü sizlerle olacak. Sevilen dizinin yeni bölümünü izlerken heyecan dolu bir gün ortası geçirebileceksiniz.

Haberin Devamı

16:20’de “Esra Erol’da” adlı güncel yaşam programı karşınıza çıkacak. Hafta içi her gün aynı saatte yayına geçen program kayıp dosyalarından cinayet olaylarına kadar daha pek çok alanında bilgiler edinebileceksiniz. Muhabir ekiplerinin araştırmaları ile gün yüzüne çıkan gelişmeleri tek tek öğrenerek şaşırtıcı anlara tanıklık edebilirsiniz.

19:00’da “ATV Ana Haber” adlı akşam bülteni yayında oluyor. Gündeme dair tüm gelişmelerin yer aldığı bültenden sağlık, ekonomi, yaşam ve hava durumu gibi daha pek çok konu alanına özgü gelişmeleri öğrenebileceksiniz. 20:00’da “Aşk ve Mavi” adlı dizinin yepyeni bölümü ekranlardaki yerini alacak. ATV ekranlarının sevilen dizisinde yine birbirinden heyecanlı kesitlere rastlayabileceksiniz.

00:15’de “Son Durak” adlı güncel yaşam programı sizlerle olacak. 01:20’de “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” adlı dizinin tekrar bölümü sevenleri ile buluşuyor. 03:35’de ise “Aşk ve Mavi” adlı diğer fenomen dizinin tekrarı ekranlara dahil oluyor.

Haberin Devamı