Gazete Vatan Logo

ATV yayın akışında bugün neler var? 11 Ekim Çarşamba

ATV’nin 11 Ekim Çarşamba gününe ait olan yayın akışı, 04:15’te “Kırgın Çiçekler” isimli dizinin tekrar bölümü ile ekranlara giriş yapıyor. Akşam kuşağında ise aşkın, kıskançlığın ve romantizmin gölgesinde olan “Seven Ne Yapmaz” dizisi ekranlarda… ATV’nin yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için güncel haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.

ATV yayın akışında bugün neler var? 11 Ekim Çarşamba

Uykusu kaçanlar veya sabaha erken başlayanlar 04:15 sularında başlayan “Kırgın Çiçekler” dizisi ile TV keyfine başlayabilirler. Dizide birbiriyle oldukça samimi olan beş kız arkadaşın ve bir öğretmenin yaşam kesitleri anlatılmaya çalışılıyor. Dram ağırlıklı olan dizinin ardından 07:00’da Kahvaltı Haberleri ekranlarda yerini alıyor. Dünya gündemi hakkında bilgi sahibi olmak için ailenizle birlikte kahvaltınızı yaparken ailenizle birlikte seyredebilirsiniz.

ATV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saat 10:00’da faili meçhul cinayetlere ve kayıp dosyalarına çözüm arayan Müge Anlı ile Tatlı Sert” programı başlıyor. Çekişmeli geçen programı izlerken hayatın gerçeklerine dair birtakım çıkarımlarda bulunabilirsiniz. 13:00’da ATV Gün Ortası Haberleri ekranlara geliyor. Dünyada gelişen en güncel olaylar hakkında özet bilgiler edinmek için seyredebilirsiniz.

13:55’de “Kanatsız Kuşlar” dizisinin 8. bölüm tekrarı ekranlarda yerini alacak. 16:20’de eğlence dolu “Esra Erol’da” programı yayına giriyor. İzlerken evlenmek isteyen çiftlerin birbiriyle tanışma anlarından keyif dolu anlara kadar pek çok gelişmeye şahit olabilirsiniz. 19:00’da ATV Ana Haber ile akşam kuşağı başlıyor. Haberlerden hemen sonra ise “Seven Ne Yapmaz” dizisi seyircilerini ekranlara kilitleyecek. Ozan; Nazlı ve Gizem arasındaki çıkmaz durumdan nasıl kurtulacak? Yeni bölümdeki gelişmeler için seyretmeyi unutmayın.

Haberin Devamı

23:00’da özel bölümü ile “Kim Milyoner Olmak İster” yarışması yayına başlayacak. Kıyasıya yarışan başarılı yarışmalarda birbirinden farklı genel kültür soruları ekranlara yansıyor. Hem yarışmacıları hem de seyircileri merak ettiren sorular eşliğinde güzel vakitler geçirebileceksiniz.

Yarışma programının ardından saat 00:15’de “Son durak” programı sevenlerinin karşısına çıkıyor. Programda yine siyasetten ekonomiye, gündemden birtakım özel dosyalara kadar pek çok konuda aktarımlar yapılacak. 01:30’da ise dram ağırlık olan “Cennet’in Gözyaşları” dizisinin tekrar bölümü ekranlara yansıyacak. Dizi yıllar öncesi annesi tarafından tek bırakılmış olan Cennet adındaki bir genç kızın yaşam öyküsünü konu ediniyor. Ancak genç kızın başrol oyuncusu Berk Atan ile tanışması sonrası hayatında pek çok yönden değişiklikler gerçekleşecek.

Haberin Devamı