Gazete Vatan Logo

ATV yayın akışında bugün neler var? - 10 Temmuz Salı

10 Temmuz Salı gününe ait olan ATV yayın akışı, sabah saat 08:00’da “Kahvaltı Haberleri” adlı sabah bülteni ile başlayacak. Sabahın ilk saatlerinde başlayan haber bülteni ile gündeme dair aklınıza takılan tüm gelişmeleri öğrenme imkanı elde edebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise “47 Ronin” adlı yabancı sinema filmi ile yayına devam edebileceksiniz. Aksiyon ve heyecan dolu bir akşam geçirmek isterseniz bu filmi seyretmeyi sakın unutmayın. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

ATV yayın akışında bugün neler var? - 10 Temmuz Salı

Sabah saat 08:00’da “Kahvaltı Haberleri” adlı sabah bülteni ile yayına başlanacak. Haberin nabzını tutan sıcak gelişmeleri, detayları ile öğrenme şansı yakalayacaksınız. Hemen ardından 10:00’da “Aşk ve Mavi” adlı dizinin tekrar bölümü sizlerle olacak. Ekranları renkli ve eğlenceli kılan dizi ile güzel bir sabaha başlangıç yapabileceksiniz. 13:00’da “ATV Gün Ortası” adlı öğle bülteni sizlerle buluşuyor. Gündemin sıcak gelişmelerini, genel hatları ile ekranlarınız karşısından öğrenebilirsiniz.

ATV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

14:00’da “Beni Bırakma” adlı dizinin tekrar bölümü yayında olacak. Sevilen aşk temalı dizi ile güzel bir gün ortası geçirebilirsiniz. Hemen ardından 15:00’da sevilen bu renkli dizinin tekrar bölümü karşınıza çıkıyor. Nefes kesen sahneleri ile tüm hayranlarını ekranları karşısına çeken dizi ile güzel bir gün yaşayabilirsiniz.

Saatler 16:05’e geldiğinde, “Sen Anlat Karadeniz” adlı dizinin tekrar bölümü ekranlarınıza geçiyor. Soluksuz seyredebileceğiniz dizi ile gün ortanıza hareketlilik katabilirsiniz. 19:00’da “ATV Ana Haber” adlı akşam bülteni ekranlar karşısında yerini alıyor. Sağlıktan siyasete, emlaktan yaşama, politikadan hava durumuna kadar akla gelebilecek tüm konu başlıklarına ait gelişmeleri öğrenebilirsiniz. 20:00’da “47 Ronin” adlı yabancı sinema filmini seyredebilme imkanı elde edeceksiniz. Aksiyon ve heyecan dolu bir akşam geçirmenizi mümkün kılan filmi sakın kaçırmayın. Evinizi sinema ortamına dönüştürerek güzel vakitler geçirebilirsiniz.

Haberin Devamı

22:15’de “Kocaman Ailem” adlı komedi dolu kesitler sunan yerli dizinin tekrar bölümü ekranlara geçiyor. Saatler 01:30 olduğunda, “47 Ronin” adlı yabancı sinema filmini bir kez daha seyredebilme şansı elde edebilirsiniz. 03:15’de “Kırgın Çiçekler” adlı dizinin tekrar bölümü yayın akışında yerini alıyor. 05:45’de ise “Kertenkele” adlı dizinin tekrar bölümü sizlerle olacak. Komedi dolu bir gece keyfi sunan diziyi sevdiklerinizle birlikte seyredebilirsiniz.