Gazete Vatan Logo

ATV yayın akışında bugün neler var? - 10 Ekim Salı

10 Ekim Salı günü ATV’nin yayın akışında, ekranlara bomba gibi düşen “Cennetin Gözyaşları” isimli dizi başlangıcı yapıyor. Dram ağırlıklı olan dizi, 05:00 sularında tekrar bölümü ile yine sevenleri ekrana kilitliyor. Akşam saatlerinde ise sevilen dizi “Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz” ön planda olacak. ATV’nin 10 Ekim Salı günü yayın akışı hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

ATV yayın akışında bugün neler var? - 10 Ekim Salı

ATV’nin 10 Ekim tarihli yayın akışı, yeni dizi “Cenneti Gözyaşları” ile başlangıç yapıyor. Dram ağırlıklı olan dizi, Cennet isimli olan güzel bir genç kızın hayat hikayesini konu ediniyor. Daha sonra yayının devamında ATV kahvaltı haberleri ekrana giriyor.

ATV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Haberlerden sonra 10.00’da Müge Anlı ile Tatlı Sert programı başlayacak. Programı izlerken cinayetlerden kayıplara ve hatta sosyal sorumluluk projelerine kadar pek çok aydınlatıcı hayat hikayesi ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Sürükleyici türde olan bu programın ardından saat 13.00’da “Gün Ortası” haberleri yayına girecek. Özet şeklinde olan haberler sayesinde dünyada gelişen olaylar hakkında kısa bilgi edinebilirsiniz.

“Gün Ortası” bittikten sonra 13:55’te “Kanatsız Kuşlar” isimli diziyi ekranlarda göreceksiniz. 16:20’de Esra Erol’la eğlence zamanı başlıyor. Müzik eşliğinde keyifli vakitler geçirebileceğiniz programda, evlenmek isteyen kişiler bir araya geliyor.

19.00’da ise ATV Ana Haberleri ekranlarda yer alıyor. Ardından saat 20.00’da da dram ağırlıklı olan “Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz” dizisini izleyebilirsiniz. Sevda adamı olan Hızır Çakırbeyli, hayatındaki tüm kadınları merkezinde tutmak isteyen bir babadır. İki çocuk babası olan başrol oyuncusunun hem özel hayatı hem de sosyal yaşantısı çalkantılıdır. Dizinin yeni bölümünde yine Hızır Çakırbeyli’nin ailesi ve yeraltı dünyası arasında geçen çekişmelerine şahit olacaksınız.

Haberin Devamı

Yayın akışı, 23:30’da “Kim Milyoner Olmak İster” programı ile devam ediyor. Dünyanın en sevilen yarışma programında yarışmacılara 12 soru soruluyor. 12 soru içerisinde 4 joker iki baraj sorunuz oluyor. Baraj sorularını geçerseniz o ana kadar aldığınız para tamamen sizin. Ancak 12. soruya kadar gelip en sonuncu soruyu da doğru yanıtladığınızda toplamda 1 Milyon TL kazanmış oluyorsunuz.

Gece kuşağının devamında da popüler dizilerin tekrarları ekrana yansıyor. Saat 00:30’da komedi türünde olan“Seven Ne Yapmaz” dizisinin tekrar bölümünü izleyebilirsiniz. Saat 02:45’e doğru ise “Kırgın Çiçekler” dizisinin eski bölümü sevenleri ile buluşacak.

Haberin Devamı