Gazete Vatan Logo

ATV yayın akışında bugün neler var? - 1 Mayıs Salı

1 Mayıs Salı gününe ait olan ATV yayın akışı, sabah 06:45’de “Beni Bırakma” adlı dizinin tekrar bölümü ile başlıyor. Sevilen dizinin tekrarını izleyerek güzel bir sabaha merhaba diyebilirsiniz. 20:00’da “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” adlı dizinin yepyeni bölümü ekranlar karşısında yerini alıyor. Heyecan dolu yeni bölümü seyrederken sürükleyici bir akşam geçirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını takip edebilirsiniz.

ATV yayın akışında bugün neler var? - 1 Mayıs Salı

Sabah saatlerinde ilk olarak “Beni Bırakma” adlı dizinin tekrar bölümü karşınızda olacak. Dizinin yeni bölümlerini seyredemiyorsanız, hafta içi her gün aynı saatte tekrar bölümlerini değerlendirebilirsiniz. Ardından 08:00’da “Kahvaltı Haberleri” adlı sabah bülteni yayın akışında olacak. Haberin nabzını tutan tüm sıcak gelişmeleri, detaylı şekilde bu bültenden izleyerek öğrenebilirsiniz. Siyasetten sağlığa, yaşamdan emlak sektörüne kadar daha pek çok konu alanına özgü gelişmeler ekranlarınıza yansıyacak.

ATV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

10:00’da “Müge Anlı ile Tatlı Sert” adlı sabah programı ile yayın devam ediyor. Hayatın gerçek yüzünü gözler önüne seren bu aktüel yayında yıllar öncesine ait faili meçhul cinayetler ve kayıp dosyaları araştırılıyor. Muhabir ekiplerinin detaylı araştırmaları sayesinde de tüm bilinmeyenler gün yüzüne çıkartılıyor. 13:00’da “ATV ile Gün ortası” adlı haber bülteni sizlerle! Gün ortasında başlayan bültenden gündeme dair tüm merak edilen gelişmeleri inceleyebileceksiniz. Özet niteliğinde ele alınan haberler sayesinde gündemi analiz edebilirsiniz.

Haberin Devamı

14:00’da “Beni Bırakma” adlı dizinin yepyeni bölümü ekranlar karşısına çıkacak. Sevilen dizinin yeni bölümünü seyrederek mükemmel bir güne merhaba diyebilirsiniz. 16:20’de “Esra Erol’da” adlı güncel yaşam programı sevenleri ile buluşuyor. Yaşamın farklı alanlarına değinen programda kayıplardan cinayete kurban giden kişilere kadar pek çok konu tartışılıyor ve araştırmaya konu oluyor.

19:00’da “ATV Ana Haber” adlı akşam bülteni sizlerle oluyor. Haber dünyasının tüm merak edilen gelişmelerini, detaylı şekilde bu bültenden takip edebilirsiniz. Siyaset, emlak, yaşam, sağlık, piyasa ve spor gibi farklı alanlara özgü konu başlıklarından güncel haberleri inceleyebilirsiniz. 20:00’da “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” adlı dizinin yepyeni bölümü yayın akışına başlıyor. Heyecan dolu anlar vaat eden dizi ile mükemmel bir akşama hazır olun.

23:50’de “Kim Milyoner Olmak İster” adlı yarışma programı sizlerle oluyor. Heyecanı doruklara çıkartan program ile kendinizi yarıştırabilir ve sorular karşısında güzel anlar yaşayabilirsiniz. 00:55’de “Aşk ve Mavi” adlı dizinin tekrar bölümünü seyredebileceksiniz. 03:55’de ise “Kanatsız Kuşlar” adlı dizinin tekrar bölümü yayına geçecek.

Haberin Devamı