Gazete Vatan Logo

ATV yayın akışında bugün neler var? - 1 Haziran Cuma

1 Haziran Cuma gününe ait olan ATV yayın akışı, sabahın ilk saatlerinde “Beni Bırakma” adlı dizinin tekrar bölümü ile karşınıza çıkacak. Ekranların sevilen dizisi ile mükemmel bir sabaha merhaba diyebileceksiniz. Heyecan ve aksiyon dolu kareleri ile yayına geçen diziyi hafta içi her gün ekranlarınız karşısından seyredebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 21:00’da “Aşk ve Mavi” adlı dizinin yeni bölümü başlayacak. Heyecanlı kesitleri ile tüm hayran kitlesini etkilemeyi başaran diziyi keyifle seyrederek güzel bir akşam saati geçirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını takipte kalabilirsiniz.

ATV yayın akışında bugün neler var? - 1 Haziran Cuma

Sabah saat 06:45’de “Beni Bırakma” adlı dizinin yeni bölümü yayına geçecek. Ekranların sevilen dizisinin yeni bölümlerini kaçırıyorsanız tekrarlarını hafta içi her gün ATV ekranları karşısından seyredebilirsiniz. 08:00’da “Kahvaltı Haberleri” adlı sabah bülteni ekranlara dahil olacak. Bültenden sağlık, siyaset, emlak, yaşam, politika, hava durumu ve spor gibi tüm konu alanlarına ait gelişmeleri görebileceksiniz. 10:00’da “Müge Anlı ile Tatlı Sert” adlı sabah programı yayın akışına geçecek. Sabah programından yıllardır izine rastlanılamayan kayıplara ve yaşanmış cinayet olaylarına tanık olabileceksiniz.

ATV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13:00’da “ATV Gün Ortası” adlı haber bülteni yayına başlıyor. Bültenden sağlık, siyaset, emlak, yaşam, politika, hava durumu gibi tüm konu alanlarına ait gelişmeleri detayları ile öğrenebilme şansı elde edeceksiniz. Hemen ardından 14:00’da “Beni Bırakma” adlı dizinin yepyeni bölümü başlıyor. Gün ortasında dizi keyfi yapmayı seviyorsanız ATV ekranlarının bu vazgeçilmez dizisini takip etmeyi unutmayın.

Haberin Devamı

16:20’de “Esra Erol’da” adlı güncel yaşam programı sizlerle oluyor. Ekranların hareketli programında yaşanmış pek çok hayat hikayesine tanıklık edebilirsiniz. Heyecanlı ve renkli bir gün ortası sunan programın hemen ardından 19:00’da “ATV Ana Haber” adlı akşam bülteni yayına başlayacak. Ana haber bülteninden sağlık, siyaset, emlak, yaşam ve politika gibi tüm konu alanlarına ait gelişmeleri görebileceksiniz. 19:45’de “Nihat Hatipoğlu ile İftar” adlı canlı yayın programı ekranlar karşısında yerini alıyor. Ramazan ayı boyunca devam eden programdan iftar saatlerine kadar pek çok dini bilgiler öğrenebileceksiniz.

21:00’da “Aşk ve Mavi” adlı dizinin yepyeni bölümü ekranlar karşısında yerini alacak. Sevilen dizinin yeni bölümünü izlerken heyecan dolu bir akşam geçirebileceksiniz. 00:15’de “Son Durak” adlı güncel yaşam programı sizlerle olacak. 01:00’da “Nihat Hatiooğlu ile Sahur” adlı dini program yayına başlayacak. Ardından 03:50’de yerli bir dizinin tekrar bölümünü seyredebileceksiniz.

Haberin Devamı