Gazete Vatan Logo

ATV yayın akışında bugün neler var? - 09 Nisan Pazartesi

09 Nisan Pazartesi gününe ait olan ATV yayın akışı, sabah 06:50’de “Beni Bırakma” adlı dizinin tekrar bölümü ile ekranlar karşısındaki yerini alacak. Sevilen renkli dizinin yeni bölümlerini seyredemiyorsanız bu tekrarlarını sakın kaçırmayın. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “8. Gün” adlı dizinin yepyeni bölümü yayın akışına başlıyor. Her karesinde farklı yaşanmışlıkları anlatan dizi ile mükemmel anlara tanıklık edebileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

ATV yayın akışında bugün neler var? - 09 Nisan Pazartesi

Sabah 06:50’de “Beni Bırakma” adlı dizinin tekrar bölümü ekranlara dahil olacak. Sevilen dizinin ardından 08:00’da “Kahvaltı Haberleri” adlı sabah bülteni başlıyor. Gündemi meşgul eden tüm sağlık, siyaset, ekonomi, yaşam ve hava durumu gibi konu alanlarına özgü gelişmeleri bu bültenden takip edebilirsiniz. Saatler 10:00’a geldiğinde, “Müge Anlı ile Tatlı Sert” adlı güncel yaşam programı yayına geçiyor. Hafta içi her gün ekranlara gelen programda kayıp dosyaları ve yaşanmış cinayet olayları ele alınıyor. Yaşamın farklı dönemlerinde meydana gelmiş olan bu gerçek hayat öykülerini ayrıntılı şekilde bu programdan öğrenebileceksiniz.

ATV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13:00’da “ATV Gün Ortası” adlı haber bülteni ekranlara geçiyor. Haberin nabzını tutan tüm sıcak gelişmeleri genel hatları ile bu bültenden takip edebilirsiniz. Dünyayı ve Türkiye’yi yakından ilgilendiren tüm gündem gelişmeleri sizlerle olacak. 14:00’da “Beni Bırakma” adlı dizinin yepyeni bölümü yayın akışında göze çarpıyor. Hafta içi her gün yayın akışına geçen renkli diziyi izlerken mükemmel bir gün geçirebileceksiniz.

Haberin Devamı

Saatler 16:20’e geldiğinde, “Esra Erol’da” adlı güncel yaşam programı sevenleri ile buluşacak. Yaşamın farklı kesitlerini gözler önüne seren programdan cinayet olaylarını ve kayıp dosyalarını analiz edebileceksiniz. 19:00’da “ATV Ana Haber” adlı akşam bülteni yayında yerini alıyor. Sağlıktan siyasete, yaşamdan ekonomiye kadar uzanan tüm konu alanlarına özgü gelişmeleri tek tek bu bültenden takip edebilirsiniz. 20:00’da “8.Gün” adlı sürükleyici dizinin yepyeni bölümü ekranlara geçecek. Her karesinde farklı yaşanmış hikayelere dikkat çeken dizi ile akşamınızı daha renkli ve keyifli bir atmosfere bürüyebilirsiniz.

22:45’de “Kim Milyoner Olmak İster?” yarışma programı ekranlara geçecek. Soru yarışmasını izlerken birbirinden farklı alanlarda yarışma imkanı elde edeceksiniz. Programı izlerken genel kültürden tarihe kadar her alandaki sorularla karşılaşabilirsiniz. 00:30’da “Son Durak” adlı güncel yaşam programı ekranlara geçiyor. Programın ardından 01:30’da “Kanatsız Kuşlar” adlı dizinin tekrar bölümünü seyredebilirsiniz. 04:30’da ise “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” adlı dizinin tekrarı yayında dikkati çekiyor.

Haberin Devamı