Gazete Vatan Logo

ATV yayın akışında bugün neler var? - 08 Mayıs Salı

08 Mayıs Salı gününe ait olan ATV yayın akışı, sabah 06:45’de “Beni Bırakma” adlı dizinin yepyeni bölümü ile ekranlar karşısına çıkıyor. Sabahın ilk saatlerinde başlayan dizi ile mükemmel anlara tanıklık edebileceksiniz. Akşam saatlerinde ise “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” adlı nefes kesen fenomen dizinin yepyeni bölümü ekranlara dahil olacak. Salı akşamlarının vazgeçilmezi olan bu dizi ile heyecan dolu anlar sizleri bekliyor. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

ATV yayın akışında bugün neler var? - 08 Mayıs Salı

Sabah saatlerinde ilk olarak “Beni Bırakma” adlı dizinin tekrar bölümü ekranlar karşısına dahil olacak. Güne erken başlıyorsanız bu dizinin tekrar bölümünü değerlendirebilirsiniz. Ardından 08:00’da “Kahvaltı Haberleri” adlı haber bülteni yayına geçecek. Sağlık, siyaset, emlak, politika, yaşam ve spor gibi konu alanlarına özgü gelişmeleri detaylı şekilde bu bültenden öğrenebilme imkanı elde edeceksiniz. 10:00’da “Müge Anlı ile Tatlı Sert” adlı sabah programı ekranlar karşısında yerini alacak. Sabahın ilk saatlerinde başlayan programda, yıllar öncesi yaşanmış kayıplardan faili meçhul cinayetlere kadar daha pek çok acıklı öykü tartışılıyor. Muhabir ekiplerinin detaylı araştırmaları ile tüm bilinmeyenler gün yüzüne çıkmış oluyor.

ATV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13:00’da “ATV Gün Ortası” adlı haber bülteni ekranlara geçecek. Haber dünyasının tüm merak edilen gelişmelerini detayları ile birlikte bu haber bülteninden seyrederek öğrenebilirsiniz. Sağlık, siyaset, emlak, politika, yaşam ve spor gibi konu alanlarına özgü tüm gelişmeler ekranlarınıza aktarılacak. 14:00’da “Beni Bırakma” adlı dizinin yepyeni bölümü sevenleri ile buluşacak. Öğle ortanızı renklendirmek isterseniz bu sevilen dizinin yeni bölümünü seyredebilirsiniz.

Haberin Devamı

16:20’de “Esra Erol’da” adlı güncel yaşam programı yayına başlıyor. Yıllar öncesi yaşanmış kayıplardan cinayet olaylarına kadar tüm acıklı hayat öykülerine bu programda rastlayabilirsiniz. Tüyler ürpertici olaylar karşısında çoğu zaman şaşkına uğrayacak ve sürükleyici anlara tanıklık edeceksiniz. 19:00’da “ATV Ana Haber” adlı akşam bülteni karşınıza çıkıyor. Sağlık, siyaset, emlak, politika, spor ve yaşam gibi farklı konu başlıklarına ait tüm sıcak gelişmeler tek tek ekranlarınıza aktarılıyor.

20:00’da “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” adlı dizinin yepyeni bölümü karşınıza çıkıyor. Sürükleyici fragmanı ile tüm hayranlarını ekranlar karşısına toplayan diziyi izlerken zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. 23:45’de “Kim Milyoner Olmak İster” adlı yarışma programı karşınıza çıkıyor. Akşamınıza renklilik katmak ve heyecanlı anlar yaşamak isterseniz bu programı keyif içinde izleyebilirsiniz. 00:30’da “Cennetin Gözyaşları” adlı dizinin tekrar bölümü yayına geçecek. 03:15’de “Kanatsız Kuşlar”, 05:30’da ise “Beni Bırakma” adlı iki dizinin tekrar bölümü sevenleri ile buluşacak

Haberin Devamı