Gazete Vatan Logo

ATV yayın akışında bugün neler var? - 08 Haziran Cuma

08 Haziran Cuma gününe ait olan ATV yayın akışı, sabah saatlerinde ilk olarak 06:30’da “Beni Bırakma” adlı dizinin tekrar bölümü ile ekranlara geçecek. Sevilen dizinin son bölümlerini kaçırdıysanız hafta içi her gün aynı saatte başlayan tekrar bölümlerini izleyebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 21:00’da “Aşk ve Mavi” adlı dizinin sezon finali ile karşı karşıya kalacaksınız. Soluksuz seyredebileceğiniz heyecanlı dizi ile mükemmel bir akşama şimdiden kendinizi hazırlamalısınız. Her karesinde farklı bir yaşam hikayesine değinen dizi, akıllara kazınacak sezon finali ile ekranlara bir süreliğine veda edecek! Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

ATV yayın akışında bugün neler var? - 08 Haziran Cuma

Sabah saat 06:30’da “Beni Bırakma” adlı dizinin tekrar bölümünü seyredebileceksiniz. Ekranların sevilen dizisi ile güzel bir sabah keyfi gerçekleştirebilirsiniz. Ardından 08:00’da “Kahvaltı Haberleri” adlı haber bülteni ile yayın devam ediyor. Bülteni seyrederken sağlıktan siyasete, emlaktan yaşama kadar tüm konu başlıklarına ait gelişmeleri takip edebileceksiniz. Gündemi meşgul eden tüm gelişmeler sizlerle olacak. Saatler 10:00’a geldiğinde, “Müge Anlı ile Tatlı Sert” adlı sabah programı ekranlara aktarılıyor. Yaşamın farklı dönemlerinde meydana gelen hayat hikayelerini bu programda görebilme imkanı elde edeceksiniz. Kayıplardan cinayet olaylarına kadar tüm merak edilen acıklı hayat öyküleri sizlerle olacak.

ATV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13:00’da “ATV Gün Ortası” adlı haber bülteni ekranlar karşısına geçecek. Bültenden sağlık, yaşam, ekonomi, politika, siyaset, hava durumu ve spor gibi tüm gündem başlıklarına ait gelişmeleri analiz edebileceksiniz. 14:00’da “Beni Bırakma” adlı dizinin yeni bölümü yayın akışına başlıyor. Sevilen dizinin yeni bölümünü izleyerek mükemmel bir gün geçirebileceksiniz. 16:20’de “Esra Erol’da” adlı güncel yaşam programı yayın akışında yer alacak. Güncel yaşama özgü kayıpları ve yaşanmış cinayet olaylarını bu programı izlerken irdeleyebileceksiniz. Yaşanmış pek çok hayat öyküsü örneklerini bir bir tüm gelişmeleri ile ekranlarınız karşısında görebilirsiniz.

Haberin Devamı

19:00’da “ATV Ana Haber” adlı akşam bülteni yayın akışına geçecek. Bültenden tüm konu başlıklarına ait gelişmeleri öğrenme imkanı elde edeceksiniz. Sağlık, siyaset, ekonomi, politika, yaşam ve hava durumu gibi tüm konu başlıklarına ait haberler ekranlarınıza aktarılacak. 19:45’de “Nihat Hatipoğlu ile İftar” adlı dini program yayın akışına geçiyor. Dini anlamdaki tüm gelişmeleri, detayları ile birlikte bu yayından öğrenme imkanı elde edebilirsiniz. 21:00’da “Aşk ve Mavi” adlı dizinin sezon finali ile baş başa kalacaksınız. 00:20’de “Son Durak” adlı güncel yaşam programı ekranlar karşısında yer alacak. 01:00’da “Nihat Hatipoğlu ile Sahur” adlı dini yayın başlıyor. 03:40’da ise “Kocaman Ailem” adlı dizinin tekrarını seyredebilirsiniz.

Haberin Devamı