Gazete Vatan Logo

Atlı Sporda iki yarış birden!

Kemer Country Club, dün başlayan Kemer Country Atlı Sporda At Terbiyesi Türkiye Şampiyonasına ve Engel Atlama Yıldız ve Gençler Milli Takım Seçme Yarışması‘na ev sahipliği yapıyor.

Kemer Country Club, 16-17 Mayıs tarihlerinde Türkiye Binicilik Federasyonu tarafından düzenlenen At Terbiyesi Türkiye Şampiyonasına Kemer Country Atlı Sporda ev sahipliği yapıyor. Atların balesi olarak da tanımlanan Dresaj (At Terbiyesi) müsabakasında biniciler, 2 gün boyunca düzenlenecek farklı kategorilerdeki 15 yarışmada en yüksek puanı alabilmek için yarışacaklar. Atın, binici tarafından terbiyesi, itaati, ileri gidiciliği, hareketlerinin ve teknik ustalığının ölçüleceği yarışmalarda, biniciler ise hareketlerinin olabildiğince az gözükmesi ve estetik olmaları konusunda üstün çaba sarf edecek. Atlı sporseverler tarafından merakla beklenen müsabaka 8:00-14:00 saatleri arasında gerçekleşecek.

*Ayrıntılı bilgi için (0212) 239 72 00

Engel Atlama Yıldız ve Gençler Milli Takım Seçme Yarışması

Kemer Country Club’ta aynı günlerde düzenlenecek bir diğer etkinlik ise Engel Atlama ve Gençler Milli Takım Seçme Yarışması olacak. Genç biniciler, Milli takıma girmek için yarışacaklar. 2 gün boyunca kıran kırana geçecek mücadele her iki gün de 16.00’da.

Haberin Devamı