Gazete Vatan Logo

Ateşböceği 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

STAR TV'nin sevilen dizisi Ateşböceği dün akşam 8. son bölümüyle ekranlara geldi. Son bölümde Barış ile Aslı'nın arasında kara kedi girdi. İkili tamamen ayrıldı. Peki ayrılmalarına sebep olan durum neydi? İşte o gelişmeler..

Ateşböceği 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Ateşböceği dün akşam ekranlara geldi. Herkesi televizyon başına kilitleyen dizinin son bölümüne Aslı ile Barış'ın ayrılığı damga vurdu. Önce Aslı'yı evden kovan barış şimdi de işten çıkarttı. Aslı'ya aşık olduğunu dile getiren ama ailesi için aşkından bile feragat eden Barış şimdi ne yapacak?

ATEŞBÖCEĞİ 8. BÖLÜM ÖZETİ

Yeni bir başlangıç mümkün mü?

Gerçeklerle yüzleşmek Barış'ın arafta kalmasına neden olur Aslı her şeyden habersiz Barış'ı sıkıştığı araftan kurtarmaya çalışırken kendi korkularıyla da yüzleşmeye karar verir. Yaşananlar yeni başlangıçlara mı açılacak yoksa geri dönülmez pişmanlıklara mı neden olacaktır?

Barış'ın evine giden Aslı'yı Barış evden kovuyor. Hatta o kadar sinirli ki kendi elleriyle evden kapı dışarı ediyor. Peki Aslı Barış'ı bu kadar kızdıracak ne yapmış olabilir?

Barış'ın kapısının önünden ayrılmayan Aslı ise kendini affetirmek için vazgeçmiyor ve evin önünden ayrılmıyor. Barış ise camdan Aslı'yı seyrediyor.

Ateşböceği 9. yeni bölüm fragmanı ise henüz daha yayınlanmadı.

Haberin Devamı

Ateşböceği 9. yeni bölümüyle Perşembe akşamı saat 20.00'de STAR'da..