Gazete Vatan Logo

Ateşböceği 8. yeni bölümünde Barış ile Aslı ayrılıyor mu?

Ateşböceği 8. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Star TV'nin severek izlenen dizisi Ateşböceği'nde Barış Aslı'yı evden kovarken işine de son veriyor. Peki iki aşık tamamen ayrıldı mı? İşte Ateşböceği dizisinin yeni bölümünde yaşanacaklar...

Ateşböceği 8. yeni bölümünde Barış ile Aslı ayrılıyor mu?

Ateşböceği 8. yeni bölümü için iki ayrı fragman yayınlandı. Ateşböceği'nde Aslı, Barış'ın gönlünü almaya çalışsa da başarılı olamıyor. Barış aşkını sonunda Aslı'ya olmasa da itiraf ediyor. Peki ikili arasında neler yaşanacak? Ateşböceği bu akşam Star'da...

ATEŞBÖCEĞİ 8. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

ATEŞBÖCEĞİ 8. YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Yeni bir başlangıç mümkün mü?

Gerçeklerle yüzleşmek Barış'ın arafta kalmasına neden olur Aslı her şeyden habersiz Barış'ı sıkıştığı araftan kurtarmaya çalışırken kendi korkularıyla da yüzleşmeye karar verir. Yaşananlar yeni başlangıçlara mı açılacak yoksa geri dönülmez pişmanlıklara mı neden olacaktır ?

Barış'ın evine giden Aslı'yı Barış evden kovuyor. Hatta o kadar sinirli ki kendi elleriyle evden kapı dışarı ediyor. Peki Aslı Barış'ı bu kadar kızdıracak ne yapmış olabilir?
Barış'ın kapısının önünden ayrılmayan Aslı ise kendini affetirmek için vazgeçmiyor ve evin önünden ayrılmıyor. Barış ise camdan Aslı'yı seyrediyor.