Gazete Vatan Logo

Ateşböceği 7. yeni bölümünde Barış ile Aslı arasında romantik anlar!

Ateşböceği 7. yeni bölümüyle bu akşam ekranlara gelecek. Star TV'nin sevilen dizisi Ateşböceği'de Barış ile Aslı arasındaki duygusal sahnelere tanık olunacak. İşte Çarşamba akşamlarının sevilen dizisi Ateşböceği'nde yaşanacaklar...

Ateşböceği 7. yeni bölümünde Barış ile Aslı arasında romantik anlar!

Ateşböceği dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İki aşığında romantik anlarına tanık olunan Ateşböceği'nin 7. yeni bölümünde neler yaşanacak? Çarşamba akşamlarının fenomeni haline gelen Ateşböceği bu akşam Star TV'de izlenebilecek.

ATEŞBÖCEĞİ 7. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

ATEŞBÖCEĞİ 7. YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Aslı’nın geçmişten gelen korkuları su yüzüne çıkmaya başlar

Barış Aslı’nın hayatına sızdıkça, Aslı’nın geçmişten gelen korkuları birer birer su yüzüne çıkmaya başlar. Teo’nun izini takip ederek çıktıkları yolculuk ise, hem kendilerini, hem de ilişkilerini sorgulamalarına neden olur. Bu yolculuğun sonu ise Barış için karanlık bir dönemin başlangıcı olacaktır.

Ateşböceği 7. yeni bölümde Aslı ile Barış duygularıyla yüzleşiyor. Okumak istemedini ısrarla vurgulayan Aslı'ya Barış sert çıkıyor. Onun kendi kararı olmadığını sadece korktuğunu söyleyen Barış, Aslı'nın bir şeyleri istemeye bile korktuğunu söyleyip Aslı'ya tepki veriyor. Aslı'nın ise Barış'a yaptığı duygusal çıkış karşısında Barış'ta tepkisiz kalmıyor ve Aslı'ya karşılık veriyor. İkilinin birbirleriyle olan can alıcı konuşmaları ise diziye damgasını vuracak. Başrollerinde Seçkin Özdemir ve Nilay Deniz’in yer aldığı Ateşböceği, aşka hazırlıksız yakalananların heyecanlı hikayesini anlatır.

Haberin Devamı

Ateşböceği bu akşam saat 20.00'de Star tv'de..