Gazete Vatan Logo

Ateşböceği 4. bölüm fragmanları yayınlandı!

Ateşböceği 4. bölüm fragmanı yayınlandı. Star TV'nin severek izlenen Ateşböceği dizisinin yeni bölümünde Aslı ile Barış'ın yaşadığı aşk acısı karşılarına neler getirecek. Yeni dizi Ateşböceği bu akşam ekranlarda olacak.

Ateşböceği 4. bölüm fragmanları yayınlandı!

Perşembe akşamlarının sevilen dizisi Ateşböceği bu akşam 4. yeni bölümüyle izlenebilecek. Ateşböceği'nin yeni bölümünde Aslı ve Barış arasında neler yaşanacağı merak konusu oldu. İşte Ateşböceği dizisinin yeni bölümünde meydana gelecek olaylar...

ATEŞBÖCEĞİ 4. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Aslı ve Barış ayrılık acısı ile serseme döner

Aşk vurduğu insanı değiştirir. Barış gibi bir erkeğe ‘gitme’ dedirtir. Aslı gibi bir kızı gittiğine pişman ettirir. Ayrılık acısıyla serseme dönen Aslı kendini nezarette bulurken, Barış geceyi evindeki ilginç konuklarla birlikte geçirmek zorunda kalır. Kabus gibi başlayan gün her ikisi için de masala dönüşürken Aslı, kaderin ağlarına takıldığından habersizdir.

ATEŞBÖCEĞİ 4. YENİ BÖLÜM 2. FRAGMANI

ATEŞBÖCEĞİ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Aslı, ilk kez hissettiği duyguların karıştırdığı zihnini toparlamaya çalışırken Barış’ın dünyasına gittikçe daha fazla çekilir. İkilinin arasındaki elektrik, Barış’ı yapması gerekenle savrulduğu yer arasında bocalamasına neden olur. Tüm bunlar Aslı’yı İlayda’nın radarına sokar ve kurtların arasına düşen kuzu misali Aslı, İlayda’nın tuzağına düşmekten kurtulamaz.

Haberin Devamı