Gazete Vatan Logo
Magazin Asla Vazgeçmem 49. bölüm fragmanlarında Nur ve Yiğit arasında soğuk rüzgarlar esiyor!

Asla Vazgeçmem 49. bölüm fragmanlarında Nur ve Yiğit arasında soğuk rüzgarlar esiyor!

Asla Vazgeçmem 49. bölüm fragmanları yayınlandı. Perşembe akşamları ekrana gelen sevilen dizi Asla Vazgeçmem 49. bölüm fragmanlarında Nur ve Yiğit arasında soğuk rüzgarlar esiyor. Nefes kesen sahneleri ile gündemden düşmeyen Asla Vazgeçmem 49. bölüm fragmanları ve tüm detayları haberimizde...

Asla Vazgeçmem 49. bölüm fragmanlarında Nur ve Yiğit arasında soğuk rüzgarlar esiyor!

Yapımcılığını Gold Film'in üstlendiği Başrollerinde Tolgahan Sayışman, Amine Gülşe, Şafak Pekdemir, Ayşegül Günay, Tugay Mercan gibi isimlerin yer aldığı Asla Vazgeçmem 49. yeni bölüm fragmanları ile 5 Mayıs Perşembe akşamı Saat 20:00'da Show Tv ekranında...

ASLA VAZGEÇMEM 49. BÖLÜM ÖZETİ

“Asla Vazgeçmem”in 49. Bölümünde; Nur’un tekrar mankenliğe döneceğini öğrenen Yiğit öfkeden çılgına döner. Nur’un bunu niye yaptığını anlamadığı gibi, bu olayı kendisi ile değil de Fatih ile paylaşmış olması öfkesini katlamaktadır. Yağmur’un eski erkek arkadaşını polise teslim eden Cahit, işi başarmanın gururunu yaşarken, Yağmur olayın böyle kolay kapanmayacağının farkındadır.

Yiğit ve Nur arasında soğuk rüzgarların estiğini fark eden İclal, kısa bir süre sonra Nur’un mankenliğe geri döneceğini öğrenir. Ve tabii hemen bir tuzak hazırlığına girişir. Yiğit, Nur’un konuşma taleplerini sürekli geri çevirdiği gibi onun Kozan şirketindeki işine de son verir. İclal’in kendi tasarımıyla katıldığı bir müzayedede Nur’u düşüreceği tuzak ve buna Yiğit’in şahit olması üçlü arasındaki gerilimi arttıracaktır.

Haberin Devamı

ASLA VAZGEÇMEM SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
“Asla Vazgeçmem”in son Bölümünde; Fırat, Yiğit’e İclal’e duyduğu aşkı itiraf etmiştir. Yiğit’in tepkisi çok şiddetli olacak, Fırat’ı hayatlarından çıkaracaktır. Ancak gösterdiği bu aşırı tepki Nur’u rahatsız edecek ve aralarında büyük probleme sebep olacaktır.
İclal ise önce Fırat’ın hislerinden habersiz olduğu konusunda Yiğit’i ikna edecek, sonra da Yiğit ve Nur arasında patlayan kıskançlık krizinden yaralanmaya çalışacaktır. Yağmur ile yakınlaşan Emin’in başı, Yağmur’un eski erkek arkadaşı tarafından belaya girecektir. Nazan ve Elmas arasında yaşanan bir kavgada Cahit’in Nazan’ın yanında yer alması, Elmas’a çok ağır gelecektir. Fatih, Nur’a yakın olup onu her konuda desteklerken, Yiğit’in bu yakınlaşmaya şahit olması büyük bir krizin habercisi gibidir.