Gazete Vatan Logo
Magazin Asla Vazgeçmem 36. bölüm fragmanı yayınlandı-izle

Asla Vazgeçmem 36. bölüm fragmanı yayınlandı-izle

Show Tv'nin ilgiyle takip edilen dizisi Asla Vazgeçmem 36. bölüm fragmanı yayınlandı. Perşembe akşamı ekrana gelen Asla Vazgeçmem 36. bölüm fragmanında Yiğit Nur'dan vazgeçecek mi? Asla Vazgeçmem 36. bölüm fragmanında Yiğit öğrendiği yeni sırla şaşkına dönecek. Asla Vazgeçmem 36. bölüm fragmanı ve tüm detayları haberimizde...

Asla Vazgeçmem 36. bölüm fragmanı yayınlandı-izle

Show TV’den ekranlara bomba gibi düşen bir yıldırım aşkı hikayesi: “Asla Vazgeçmem”

Yapımcılığını Gold Film’in, yönetmenliğini Aysun Akyüz’ün üstlendiği “Asla Vazgeçmem”’in senaryosunu ise Sırma Yanık ve Melis Civelek kaleme alıyor.

Sıfırdan zirveye yürümüş, hırçın bir ruh; Yiğit Kozan (Tolgahan Sayışman) . Ateşe koşan pervaneler misali, aşka inanmayan bu karanlık adama tutkun iki kadın; Biri yıllarca süren derin bir uykudan uyanan çocuğunun annesi, diğeri yıldırım aşkının büyüsüne kapılan masum bir aşık: Yiğit (Tolgahan Sayışman), İclal (Şafak Pakdemir) ve Nur(Amine Gülşe). Sevda Kafesinde çırpınıp duran üç yaralı ruh... Ya kafes onları boğacak... Ya tutsaklığa yalnızca aşk ışık olacak...

ASLA VAZGEÇMEM SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

“Asla Vazgeçmem”in 35. Bölümünde; Kerem ve İclal’i kafede konuşurken gören Nur bu ittifaka çok şaşıracak, ancak Kerem İclal’in ondan yardım istediğini söyleyerek bu sıkıntılı durumdan kurtulmasını bilecektir. Yiğit’in hastahaneye yetiştirdiği Hazal’ın durumu kritiktir. Yiğit Hazal’ı bu duruma sokan kişinin Kerem olabileceğini düşündüğünden Nur için endişelidir. Kerem’i araştırması için eski bir dostundan yardım ister.

Haberin Devamı

ASLA VAZGEÇMEM SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Nazan’ın abilerinin yanındaki hayatı tam bir kabustur. Durumu öğrenen Cahit kalan mücehverleri teslim etmek bahanesiyle Nazan’ı görmeye gelir. İkilinin yüzleşmesi çok sert geçecektir. Çiftliğe yerleşen Elmas’ın ise artık tek hedefi Cahit’i nikah masasına oturtmaktır. Bebeği düşürdüğünü Yiğit’ten saklamak için uğraşan İclal’in sırrı hiç beklemediği bir şekilde ortaya çıkacaktır. Kerem’in de baskısıyla artık büyük oynamaya karar veren Nur, geri dönülmez bir adım atacaktır.