Gazete Vatan Logo
Magazin Asla Vazgeçmem 20. Bölüm Fragmanında İşler Karışıyor-İzle

Asla Vazgeçmem 20. Bölüm Fragmanında İşler Karışıyor-İzle

Asla Vazgeçmem 20. Bölüm fragmanında işler karışıyor. İclal'in Yiğit'ten sakladığı sır ne hepsi ve daha fazlası Asla Vazgeçmem 20. Bölüm fragmanında

Asla Vazgeçmem 20. Bölüm Fragmanında İşler Karışıyor-İzle

ASLA VAZGEÇMEM 19. BÖLÜM ÖZETİ
Asla Vazgeçmem yeni sezon ilk bölümünde; Kocasını Nur ile öpüşürken gören İclal'in baygınlık geçirerek hastaneye kaldırılması kopacak fırtınayı belli bir süre ertelese de İclal'in bu durumu kolay kolay hazmedebilmesi mümkün olmayacaktı. Kızını korumadaki tek yolun, İclal'in Yiğit ve Nur'la yüzleşmesini engellemekten geçtiğine inanan Aytül'e rağmen İclal durmayacaktı. Ufak tacizlerle başladığı bu ilişkiyi sonlandırma çabası birkaç gün içinde onu kesin bir çözüm için cinayet planlamasına kadar götürecekti. Elmas'dan yana ağzı sürekli yanan ama ondan bir türlü vazgeçemeyen Cahit ise bir kez daha Elmas'ın tuzağına düşecekti. Her şeyden habersiz olan Nur ve Yiğit ise Asla Vazgeçmem 19. bölümünde sorunlarının bir kısmını çözmüş olmanın rahatlığı ile aşklarını doyasıya yaşadıkları bir dönemdeydiler. Ancak bu dönem uzun sürmeyecek, Fırat'ın kötücül çabaları, Aytül'ün oyunları, İclal'in planları sayesinde hayatları yeniden karışacaktı.
Show TV’den ekranlara bomba gibi düşen bir yıldırım aşkı hikayesi: “Asla Vazgeçmem”

Haberin Devamı

Yapımcılığını Gold Film’in, yönetmenliğini Aysun Akyüz’ün üstlendiği “Asla Vazgeçmem”’in senaryosunu ise Sırma Yanık ve Melis Civelek kaleme alıyor.

Sıfırdan zirveye yürümüş, hırçın bir ruh; Yiğit Kozan (Tolgahan Sayışman) . Ateşe koşan pervaneler misali, aşka inanmayan bu karanlık adama tutkun iki kadın; Biri yıllarca süren derin bir uykudan uyanan çocuğunun annesi, diğeri yıldırım aşkının büyüsüne kapılan masum bir aşık. Yiğit (Tolgahan Sayışman), İclal (Şafak Pakdemir) ve Nur (Amine Gülşe). Sevda Kafesinde çırpınıp duran üç yaralı ruh.. Ya kafes onları boğacak… Ya tutsaklığa yalnızca aşk ışık olacak.

ASLA VAZGEÇMEM 20.BÖLÜM FRAGMANI