Gazete Vatan Logo
Magazin Aşk Yeniden 57. bölüm fragmanı yayınlandı- İzle

Aşk Yeniden 57. bölüm fragmanı yayınlandı- İzle

Fox Tv ekranlarında yayınlanan Aşk Yeniden izleyicileri ekrana kilitlemeye devam ediyor. 57. bölüm fragmanı yayınlanan Aşk Yeniden'de bu hafta neler yaşanacak? İşte merak edilen soruların yanıtları ve Aşk Yeniden 57. bölüm fragmanı...

Aşk Yeniden 57. bölüm fragmanı yayınlandı- İzle

Başrollerinde Özge Özpirinççi ve Buğra Gülsoy'un rol aldığı dizi Aşk Yeniden izleyicileri ekrana kilitlemeye devam ediyor. 57. bölüm fragmanı yayınlanan beğeniyle takip edilen dizi Aşk Yeniden'in yapımcılığını İsmail ve İnci Gündoğdu üstleniyor. Aşk Yeniden her Salı Fox Tv ekranlarında yayınlanıyor.

AŞK YENİDEN 57. BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ

Selim'in kaçırılması bütün aile fertlerinin psikolojisini bozmuştur. Fatih ve Zeynep'in bu gerilimli ortamdan uzaklaşmak istemesi, aile fertlerini aralarındaki problemleri çözme düşüncesine iter. Mukaddes bu olayı kendisinin halledebileceğini iddia ederek aileyi şiddetsiz iletişim terapileri almaya ikna eder.

Bütün aile önce tek tek sonra grup olarak terapist Mülayim Mutlu Hepşen ile görüşmeye başlar. Mukadder içinse bu terapistin yeri apayrıdır. Terapi olumlu sonuçlansa da terapist sandıkları adam aslında düşündükleri gibi biri değildir.

AŞK YENİDEN SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ekibin kazandığı ödül sonrasında Şevket'i dünya turuna çıkarmak için ikna çalışmaları başlamıştır. Şevket'se her şeyi bırakıp Rize'ye gitmeye kararlıdır. Ancak diğer Reislerin bu duruma karşı çıkmasıyla Rize'ye göç fikri şimdilik rafa kaldırılır.

Haberin Devamı

AŞK YENİDEN 56. BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Taşkın ailesi evi basan böcekler yüzünden bir süre malikanede yaşamaya karar verir. Zeyneplerden sonra Taşkınların da malikaneye yerleşmesi hareketli günlere gebedir. Gülsüm hanımsa tüm bu hengamenin içinde rahmetli eşi Selim Bey için mevlid organize etmektedir. Fakat bu organizasyon bütün aile için büyük bir trajediye dönüşür.