Gazete Vatan Logo

Aşk ve Mavi 54. yeni bölümde Ali ve Mavi boşanacak mı?

Aşk ve Mavi 54. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Cuma akşamları ilgiyle izlenen Aşk ve Mavi dizisinde heyecan dorukta... Aşk ve Mavi dizisinde bu akşam Ali ve Mavi'nin boşanıp boşanmayacağı merak konusu oldu. İşte tüm detaylar..

Aşk ve Mavi 54. yeni bölümde Ali ve Mavi boşanacak mı?

Aşk ve Mavi 54. yeni bölümüyle bu akşam ATV'de olacak. Her bölümü ayrı bir merakla takip edilen Aşk ve Mavi'de Safiye bebeği ile ilgili gerçekleri öğrenecek mi? İşte Aşk ve Mavi fragman ve özeti...

AŞK VE MAVİ 54. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

"Bana güvenmeyen biriyle birlikte olamam Ali!"

Mavi, Ali'ye boşanmak istediğini söylemiştir. Ali, kendini affettirmek için çabalasa da Mavi'yi bu kararından vazgeçiremez. Pembe, İsmet'e yakınlaşabilmek için bir plan yapar. Göreçkiler'in evine giderek Faysal'a karşı mahkemede tanıklık yapacağını söyler. Pembe'nin bu teklifi İsmet'i ona yakınlaştırır. Servet, Ürgüp'ü terk etme planları yaparken Cemal'i yine tehdit edip para ister. Cemal istediğini vermeyince bildiklerini Safiye'ye anlatacağını söyler. Cemal'in az zamanı vardır ve parayı bulmazsa Safiye, Demirhan'ın kendi bebeği olmadığını öğrenecektir.

AŞK VE MAVİ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Mavi'nin kolyesinin Faysal'ın evinde çıkması Ali'yi yıkmıştır. Ali, Mavi ve Faysal arasında bir ilişki olduğunu düşünüp çılgına döner. Mavi'yle kavga ederler. Artık zengin olmadıklarını ve ellerindeki her şeyi Faysal'a kaptırdıkları gerçeğiyle yüzleşen Refika, bu durumu atlatmaya çalışırken ailesine de bu gerçeği sakladıkları için çok kızgındır. Ali, Mavi'ye haksızlık ettiğini düşünerek, onunla konuşmak üzere Hasibe'nin evine gitmeye karar verir ama beklemediği bir sürprizle karşılaşır.

Haberin Devamı