Gazete Vatan Logo
Magazin Aşağılama içermeyen esprilere gülerim

Aşağılama içermeyen esprilere gülerim

Geniş Aile 2: Her Türlü’ filminde kumarhane sahibinin kızı Şebnem’i canlandıran Özge Ulusoy, aşağılama içermeyen ve zekice yapılan esprilere gülebileceğini söylüyor

Aşağılama içermeyen esprilere gülerim

‘Geniş Aile 2: Her Türlü’ filminin kadrosuna nasıl dahil oldunuz?

Ben zaten ilk filmi de diziyi de beğenerek takip ediyordum. Yapım şirketinden teklif gelince senaryoyu okudum, beğendim ve böylece hep beraber yola çıktık.

Seriyi takip ediyor muydunuz?

Geniş Aile bizim evimizde izlenen bir diziydi. İlk film de çok eğlenceli ve güzeldi. Bunun dışında oyuncuların hepsi çok sevdiğim ve başarıları tartışılamayacak isimler olunca ‘Evet’ demek için yeterliydi. Senaryo da o kadar komik ve güzeldi ki kendimi işin içinde buldum.

Ekibe sonradan dahil olduğunuz için uyum sürecinde problem yaşadınız mı? Çekimler nasıl geçti?

Hiç yaşamadım. Daha önce tanıdığım isimler dışında orda ilk defa tanıştıklarım da bana karşı çok samimi ve içten davrandılar. Ekip iyi anlaşıp, pozitif olunca çekim günleri nasıl bitti anlamadım. Çok ama çok eğlendim. Eminim ki hep ‘İyi ki’ diye anacağım bir iş oldu.

Setin en eğlencelisi kimdi?

Oyuncu arkadaşlarım çok eğlenceliydi ama canım yönetmenim Ömer Uğur’un eline kimse su dökemez.

Haberin Devamı

Sizin canlandırdığınız Şebnem nasıl biri?

Şebnem, Kıbrıslı bir kumarhane sahibinin kızı ve bir takım olaylar sonucu kendini Geniş Aile ekibinin ortasında buluyor.

Şebnem iyi niyetli, hafif saf bir kız. Biraz da komik. Bir anda ekibin ortasına düşüyor ve hep beraber bir dizi olaylar yaşıyorlar.

Kıbrıs’ta Temmuz sıcağında zorlanmadınız mı çekimlerde?

Zorlanmadık. Dediğim gibi ekip birbirine o kadar alışkın ve hızlıydı ki öyle çok beklemeli saatlerimiz olmadı ve çok organize gitti her şey.

Seyirci sizce bu filme neden gitmeli?

Kafalarını dağıtmak, hiçbir şey düşünmeden bir kaç saat için de olsa doya doya gülmek için gidebilirler.

Seri devam edecek gibi... 3. filmde de olmak ister misiniz?

Rolümün devamı veya bana uygun bir rol olursa seve seve...

Komik karakterleri seviyorum

Program, sinema, defileler... Nasıl yetişiyorsunuz?

Kendime çok iyi bakmaya çalışıyorum. Sağlıklı besleniyorum ve bol bol spor yapıyorum. Tabii birde çalışmayı çok seviyorum.

Bir gününüz nasıl geçiyor?

Sabah en geç 07.00’de kalkış, spor ve güzel bir kahvaltı sonrasında tüm gün iş. Genelde bu şekilde ilerliyor. Boş bir günümde ise spor ve kahvaltıdan sonra ailem ve arkadaşlarımla biraraya gelmeye çalışıyorum.

Haberin Devamı

Siz nelere gülüyorsunuz?

Ben zekice yapılan, saygısızlık ve aşağılama içermeyen her espriye, tavra gülerim. Gülmek iyidir :)

Sırada ki hedefleriniz arasında neler var?

Şuan olduğum yerden çok mutluyum. Her zaman kendime bir şeyler katmaya, geliştirmeye çalışıyorum. Bundan sonrası için kafamda bir şeyler var ama gerçekleştiği zaman konuşuruz :)

Dizi teklifleri var mı?

Geliyor. Senaryoları okuyoruz. İki taraf için de en iyisi geldiğinde seve seve yapıyor olacağım ama şuan kendi televizyon programıma yoğunlaşmış durumdayım.

Bundan sonra nasıl bir karakter oynamak istersiniz?

Komik karakterleri çok seviyorum ama tabii ki senaryoya bağlı. Çok iyi bir senaryoyla çok başka roller de neden olmasın.