Gazete Vatan Logo

Artık daha güçlüyüm

Artık daha güçlüyüm

Çağla Şıkel... Her zaman popüler, her zaman iddialı ve başarılı. Şimdi de Alişan'la birlikte yeni bir yarışma programı sunmaya başlayacak... Şıkel, " Artık daha anneyim; daha güçlüyüm ve daha yaratıcıyım" diyor.

Yaz tatiliniz nasıl geçti? Dinlenebildiniz mi?
Evet, çocuklarla keyifli bir yaz geçirdik. Bodrum’daki yazlığımızdaydık. Bol bol spor yaptık, eğlendik. Çocuklarla geçirdiğim vakit hem dinleniyorum hem de enerji depoluyorum.
Show TV’deki sabah programının ardından şimdi de Kız Tarafı Erkek Tarafı adlı bir yarışmayı sunacaksınız. Alişan’ın en sevdiğiniz ve sevmediğiniz yönü?
Alişan’la çok güzel bir dostluğumuz var. Bu dostluğumuzu iş alanında da çok keyifli bir şekilde yürütüyoruz. En sevdiğim huyu hep mutlu ve enerjik… İyi niyetli bir çocuk olması. Sevmediğim huyu yok diyebilirim.
Sabah programını tercih mi ederdiniz?
Canlı yayına çok alışmıştık ama bunun da keyfi, işleyişi farklı olacak.
Podyumda maşallah fırtına gibi esiyorsunuz; geçenlerde çıktığınız Cengiz Abazoğlu defilesinde de yine siz konuşuldunuz. Podyumda yürürken ne hissediyorsunuz; aklınızdan ne geçiyor?
Çok uzun hikaye... Heyecanım 2-3 saat öncesinden başlıyor. İnanılmaz bir heyecan yaşıyorum. Ellerim buz kesiyor ve bu yıllardır böyle… Podyumda sadece ben oluyorum. Kimseyi gözüm görmüyor. Tek düşündüğüm işime olan aşkım…
Sizi podyumlarda izleme ayrıcalığını ne kadar daha yaşayacağız?
Yaptığım işten çok keyif alıyorum. Dolayısıyla hiçbir planım yok. Podyumda her çıktığım, ilk defa çıkıyormuş hissiyle heyecana kapılıyorum. Ve bu heyecanım devam ettiği sürece güzel projelerde yer almak istiyorum.
Artık daha... Nasıl tamamlarsınız?
Artık daha anneyim; artık daha güçlüyüm; artık daha yaratıcıyım.
Buradaki ilgiye alışmışsınızdır ama yurtdışında neler yaşıyorsunuz?
Çocuklarımı bırakamadığım için yurt dışına çıkma fırsatı pek bulamıyorum. Ama bu yaz ablamla yurt dışına çıkma fırsatı bulduk. Çok keyifli bir tatildi. Boyum uzun olunca dönüp bakabiliyorlar. 2 çocuğum olmasına rağmen formumu korumama hala çok şaşırıyorlar.
Tasarım işine ayakkabı ile başlayacağım
Kendi markanızı yaratmayı düşünüyor musunuz?
Aslında kafamda kendi tasarımlarımı yapmak için birçok planım var. Kıyafet, aksesuar, ayakkabı… Sanırım ilk önce ayakkabı ile başlayabilirim Ama her şeyin zamanı var. Yapmak istediğim, planladığım her şeyi en ince detaylarına kadar düşünüyorum.
Şu andaki tarzınızı nasıl özetliyorsunuz?
Biraz rock, biraz western havasında diyebiliriz. Özellikle kovboy çizmeleri vazgeçilmezlerim arasında… Kovboy çizmelerini, erkek tişörtleri ve gömleklerini mini eteklerle kombinliyorum. Zımbalar, deriler de en beğendiğim stil objelerinden… Çok abartılı giyimden yana değilim. Giydiğinizin öncelikle size uygun olması önemli… Aslında şık olmak, güzel görünmek insanın kendini tanımasıyla ilgili… Vücudunuzu iyi tanımalısınız. Güzel yönlerinizi öne çıkarmalı, kusurlarınızı da kamufle edecek seçimler yapmalısınız.
Bir kadını en seksi gösteren şey?
Kadının kendine olan güveni ve hayatındaki başarılardır.
Çağla Şıkel’i oyuncu olarak tekrar bir dizide veya sinema filminde görecek miyiz? Neden Cennet Mahallesi’nden sonra oyunculuğa devam etmediniz?
Cennet Mahallesi benim için çok keyif aldığım ve bana büyük tecrübeler katan bir projedeydi. Eğer uygun bir proje olursa tabii ki de değerlendirebilirim.
Zor günler yaşadınız ama ne olursa olsun sizi programınızda hep güleryüzlü, cıvıl cıvıl gördük. Show must go on mu her zaman?
Özellikle bir role bürünmüyorum. Hayatta her bitiş yeni bir başlangıç demektir. Güzel başlayabilmek, başarılı olabilmek içinde enerji gerekir. Ben de bana enerji veren şeylerle besleniyorum.
Hayatımın dönüm noktası olan olay babamın vefatıdır
Oğullarınızın hangi mesleği seçmesini istersiniz; onlarla ilgili hayalleriniz...?
Çocuklarımın kendi yeteneklerine göre bir meslek seçmelerini isterim. Kendi istedikleri, keyif aldıkları ve aşık oldukları işi yapmalarını isterim. Benim için önemli olan onların başarıları ve mutluluğu…
Sizi hiçbir şey kolay kolay yıkamaz gibi görünüyorsunuz. Göründüğünüz kadar güçlü bir kadın mısınız?
Babamın vefatı hayatımın dönüm noktası… Bunun dışında evliliğim, çocuklarım, bunların hepsi benim hayatımda çok önemli noktalar… Her biri bende güzel duygular uyandıran, iz bırakan olaylar. Ben hayatı dolu dolu, yoğun yaşayan bir insanım… Üzüntüyü de, mutluluğu da olduğu gibi yaşadım; yaşamaya da devam ediyorum. Karşıma çıkan fotoğraftan oldukça mutluyum çünkü hayatın her rengini, tonunu barındırıyor.

Haberin Devamı