Gazete Vatan Logo

Teslim zamanı geldi!

Teslim zamanı geldi!

META Bilişim İnşaat tarafından Bodrum’un Kıyıkışlacık Köyü’nün Iasos Koyu’nda, tamamı deniz manzaralı olarak inşa edilen Iasos Beach Club Bodrum, taahhüt edilen tarihten 6 ay önce daire sahiplerine teslim ediliyor. Oturuma hazır projede, son dairelerin satışı yapılıyor ve fiyatlar 300 bin TL’den başlıyor. Tamamı 1+1 olarak inşa edilen Iasos Becah Club Bodrum’da dairelerin büyüklüğü ise 72 metrekare. Projede, 100 metre uzunluğunda ahşap iskele, açık yüzme havuzu, çocuk kulübü, çocuk oyun parkı ve çocuk havuzu da bulunuyor.

Hedefte 12 ay yaşam var

OFTON İnşaat’ın akıllı ev sistemiyle 12 ay yaşam imkanı sunan projesi Elysium Miramar Bodrum, panaromik Bodrum manzarası sunuyor. Elysium Miramar’ın birinci etabı 23 blokta 46 adet ikiz villa ve 4 adet penthouse daireden oluşuyor. Villaların fiyatları 530 bin euro ile 740 bin euro arasında değişiyor. Elysium Miramar, 2016 yılının ikinci çeyreğinde teslim edilecek.

11 villadan oluşuyor

NEO Yapı‘nın Bodrum Yalıkavak‘ta yükselen Nicchia projesi 11 villadan oluşuyor. Projede büyüklükleri 330 ile 480 metrekare arasında değişen konut seçenekleri sunuluyor. 45 dönümlük araziye kurulan projede her villanın 47 dönümlük alanları bulunuyor. Her villanın kendine ait yüzme havuzu, müştemilatı ve güneşlenme alanları bulunuyor. Konut fiyatlarının 1.2 milyon eurodan başladığı proje Haziran 2017’de teslim edilecek.

Haberin Devamı

2 proje satışta

GÜLMAN Group, Bodrum Gündoğan’da iki yeni projeyi satışa çıkardı. Doğalkaya Bodrum’da 15, Fiera Vista’da 18 olmak üzere toplam 33 villa yer alıyor. Doğalkaya Bodrum’da 120 ile 500 metrekarelik villalar bulunuyor. Fiera Vista’da ise 240 ile 380 metrekare arasında değişen villalar yer alıyor.

Kesintisiz manzaralı

MYC Partners, Mila’s Daphne Peninsula projesini hayata geçiriyor. Projede, hepsi kesintisiz deniz manzarasına sahip 72 konut yer alıyor. Mayıs 2017’de tüm birimleriyle tamamlanmış olacak proje, 650 metrelik sahil şeridine sahip. Projede bir de otel yer alacak.