Gazete Vatan Logo

'Sevişme sahnelerinin çıkarılmasını istedim’

Maral Büyüksaraç için 'sosyetenin aykırı kızı' diyorlar, babasına inat olsun diye bir kitapçıda bile çalışmış. İstanbul'da öldürülen turist Sarai Sierra'yı canlandırdığı 'Gecenin Tenhasında' filminde ise başrol.

Gecenin Tenhasında projesine nasıl dahil oldunuz? Rol size ilk geldiğinde tereddütsüz istediniz mi?

New York'tan döndüğüm gün seslendirme işi icin Taksim'e çıkmıştım tiyatrodan hocam İhsan Ustaoğlu aradı filmi anlattı, "genç bir yönetmen destek olur musun" dedi, ilk görüştüğümde çok kararsızdım biraz tiyatrodan gelen bir alışkanlık mütevazi bir yapım var "hayır" demedim sanırım diyemedim.

Filme 18 yaş sınırı getirilmesiyle ilgili ne düşünüyorsunuz?

Ee öyle bir durum olmadığını düşünüyorum fazla abartılıyor.

İrkildiğiniz bir an oldu mu çekimler süresince?

Baştan beri zaten emin değildim.Tüm çekimler boyunca hep kararsız kaldım. Ama olaylar artık değişti. Filmin yönetmeni reklam amaçlı yalan yanlış bilgiler veriyor basın kuruşlarına. Ve filmden bazı sahnelerimi çıkartıp sadece sevişme sahnelerimi filme dahil etmesi üzerine arayı bulamadık ve avukatım aracılığıyla filmdeki bütün sahnelerimi kaldırtıyorum. Amerika'da Woody Allen'la tanışmıştım. Beni iyi dinle sette bazı ahlak kuralları olur demişti. Büyüklerimden böyle öğrendim.

'En zorlandığım sahne sevgimle olan andı'

Sizi oyunculuk ve duygusal olarak da zorlayan sahne hangisi oldu?

Şerif Gören'le "Ay Büyürken Uyuyamam" filminin setinde ilk set tecrübem olduğu için çok heyecanlıydım. O dönemde Fırat Tanış'la birlikteydik ama o süre ayrılma kararı almıştık. O benim onun karısını oynayacagımı bilmiyordu, sete 1 gün kala öğrendi. O zamanda birbirimizi çok seviyoruz ama arada başka konular var ve ikimizde barışma canlısı değiliz ve sette ikimizin sevişme sahnesindeki repliklerimi gözlerine baktığım an unuttuğumu hatırlıyorum. Normalde çok duygusal degilimdir ama o zaman ayaklarım bile titremişti.

Mabel’le ayrıldık

“Hem aileden ünlü hem de oyuncu olunca hakkınızda çok aşk dedikodusu da çıkıyor. Kendimi bile çok anlatmayı sevmiyorum ki ilişkilerimi anlatayım. Aşk bence mutlu olmak, gülebilmek ezan gibi kutsal, konuşamam ben mesela aşık olduğumda dilim tutuluyor. Berent Akdemir ilk aşık olduğum adamdı.

Aşkı o zaman yaşama fırsatı buldum. Nurettin'le (Hasman) bizim ki ise bir ilişkiden öte gerçek bir aşktı. Herkesin merakını da dindirmiş olayım Mabel'le (Matiz) ayrıldık. Artık twitter’dan üstüme gelmezler sanırım.”

Haberin Devamı