Gazete Vatan Logo

Konutta bayram fırsatları

Konut üreticilerinin ofisleri bayramda da açık

Konut üreticileri, bayramda açık tuttukları satış ofislerine müşterileri çekebilmek için birçok kampanya düzenliyor. Kampanyalarda peşinat ertelemeler dikkat çekiyor

Konut üreticileri, Kurban Bayramı’nda da kampanyalarıyla satışlarını artırmak için harekete geçti. Bayram tatilini yeni bir ev sahibi olmak ya da yatırım yapmak için değerlendirmek isteyenlere çok çeşitli fırsatlar sunuluyor. Bayram boyunca satış ofislerini açık tutacak konut üreticileri, müşterilerini çekmek için de birçok avantaj sunuyor. Özellikle konut alırken ödenmesi gereken yasal sınır olan yüzde 25 peşinatı taksitlere bölen ya da erteleyen konut üreticileri, kredili satışlarda vade farkı almamayı da tercih ediyor. Konut almak isteyenlere birden çok ödeme seçeneği sunulurken, indirimler de dikkat çekiyor. Taksitlerde ertelemeler de birçok firmanın tercih ettiği kampanyalar arasında yer alıyor.

Peşinatı yüzde 5’e çekti

DEMİR İnşaat, Beylikdüzü’ndeki Demir Romance’de yüzde 5 peşinat alırken, yüzde 15’lik dilimi bir yıl sonra, diğer yüzde 15’lik kısmı ise teslimde alıyor. İkinci ödeme seçeneğinde ise yüzde 40 peşinat karşılığında, kalan kısmı 24 aya kadar vade farksız taksitlendiriyor. Bayram kampanyasını Ekim sonuna kadar sürdürecek Demir İnşaat’ın satış ofisleri, bayramın 3. ve 4. günü açık olacak. Metrekare fiyatları 2 bin 780 liradan başlıyor.

Ncity Esenyurt’ta 1+1 kampanyası

ÖZYURTLAR İnşaat, Ncity Esenyurt’ta 109 bin liraya 1+1 daire alanlara 49 bin lira peşinat kampanyası düzenliyor. 18 ay boyunca herhangi bir ödeme yapmayan konut sahibi, borcun kalan kısmı için anlaşmalı bankalardan 60 bin lira kredi kullanıyor. Kredi ödemelerine de ev tesliminde başlanıyor. 120 ay vadeli kredi kullananlar aylık 790 lira taksitle ev sahibi oluyor. 1+1 daireler 109 bin liradan, 2+1 daireler ise 149 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.

4 projede indirim

EROĞLU Gayrimenkul, 4 projesinde Kurban Bayramı’na özel indirim uyguluyor. İstanbul Lounge ve İstanbul Lounge 2, Platform Merter, Harmony Towers ve Florya Ekşinar Konakları’nda 10 bin TL indirim yapılıyor. Hemen teslim daireler ile yeni bir hayata adım atmak isteyenleri Kurban Bayramı’nda satış ofislerine bekleyen Eroğlu Gayrimenkul’un satış ofisleri, 17-18 Ekim tarihleri arasında tüm gün açık olacak.

48 ayda sıfır faiz

BAŞARIR İnşaat’ın Helenium Garden projesinde düzenlenen kampanyada vadeli satışlarda aylık taksitler 1.075 TL’den başlarken, yeterli peşinatı olmayanlar için de peşinatlar daire teslimine kadar erteliyor. Vade farksız ev sahibi olmak isteyenlere 48 ay yüzde sıfır faiz imkanı sunuluyor.

Satış ofisi açık olacak

AYDINLI, Metal Yapı Konut, Arke ve Vizyonlife ortaklığının TOKİ işbirliğiyle hayata geçirdiği KoruFlorya’nın satış ofisi, bayramın 3. günü açık olacak. 298 konutluk KoruFlorya projesinden ev sahibi olmak isteyenler için yüzde 1 KDV avantajlı dairelerin yanı sıra ödemelerde anlaşmalı bankalar aracılığıyla 60 ay sıfır faiz seçeneği de sunuluyor. Projede ayrıca anlaşmalı bankalar aracılığıyla da 120 aya kadar vade fırsatı sunuluyor.

4 farklı ödeme seçeneği sunuyor

GEDİZLER Yapı’nın, Sancaktepe’deki Ev’re projesinde bayrama özel düzenlediği kampanya kapsamında yüzde 10 peşinat ve aylık 1.350 TL taksitle konut sahibi olma fırsatı sunuluyor. Ayrıca kampanyada 4 farklı ödeme seçeneği yer alıyor. Fiyatlar 134 bin liradan başlıyor.

Peşinatın % 20’si teslime erteleniyor

ORTADOĞU Grup, Merkez Zekeriyaköy projesinde Ekim ayı boyunca geçerli olacak bayram kampanyası düzenliyor. Kampanyada daire bedelinin yüzde 5’lik tutarı ön ödeme olarak alınıyor. Peşinatın yüzde 20’lik kısmı Aralık 2014’e erteleniyor.

Fiyatlar 77 bin liradan başlıyor

MAR Yapı tarafından Bayramoğlu’nda hayata geçirilen ‘G Marin managed by Divan’ projesinin satış ofisi Kurban Bayramı’nın üçüncü gününden itibaren açık olacak. G Marin projesinde 10 gün gibi kısa bir sürede 173 dairenin satışı gerçekleşti. Bayram süresince ilk alım avantajının devam ettiği projeyle ilgilenenler 77 bin TL’den başlayan fiyat avantajı ve uygun ödeme koşullarından yararlanabilecek. 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve dubleks konut seçeneklerinin yer aldığı projenin metrekare fiyatları 1.800 ile 2 bin 500 lira arasında değişiyor.

Kişiye özel ödeme planı

YALÇINTEPE Group, Maximoon’da son 155 dairesine özel bir kampanya hazırladı. 107 bin TL’den başlayan fiyatlar ve 12 ay sıfır faiz fırsatı ile ev sahibi olmak mümkün. Ödeme planını da ev sahibi adayları belirliyor.

Peşinat teslime erteleniyor

DENGE Yapı tarafından hayata geçirilen Mahal Sancaktepe’de tüm konutlar yüzde 1 ön ödeme ve düşük taksitlerle satışa sunuluyor. Daire bedelinin yüzde birinin alındığı kampanyada, peşinatın yüzde 24’lük kısmı vade farksız teslime öteleniyor.

Rings İstanbul’da son daireler satışta

SELİN Yapı tarafından Sancaktepe’de hayata geçirilen Rings İstanbul’da son evlerin satışına devam ediliyor. Ekim ayı itibariyle 278 evin sahibine teslim edildiği ve 135 ev sahibinin oturmaya başladığı Rings İstanbul’da, satış ofisi bayramın 3’üncü gününden itibaren açık olacak. Rings İstanbul’da hemen teslim evler için maket ödeme kampanyası yapılıyor. Kampanya kapsamında isteyen banka kredisi kullanabilirken, isteyen ise şirket bünyesindeki ödemelerden yararlanıyor.

Haberin Devamı