Gazete Vatan Logo

Konfor ile tarzınızı evinize yansıtın

Konfor tasarımları, modayı sadece giyimle sınırlandırmadan ev dekorasyonunda da kendi tarzınızı yansıtmanıza olanak sağlıyor.

'Evin senin kimliğin...' mottosuyla yola çıkan Konfor Mobilya, 2015 koleksiyonuyla birlikte ev dekorasyonunda fark yaratan tasarımlarına yenilerini ekledi. Modayı sadece giyimle sınırlandırmayan Konfor, dekorasyon trendlerini tasarımlarına uygulayarak yepyeni ve özgün bir koleksiyona imzasını attı. Doğal materyali ve beyaz rengin saflığı ile ferah bir etki yaratan Scarlett ve koyu rengiyle maskülen bir tarz oluşturan Masculin, yeni koleksiyonun en gözdeleri...
ISMOB 2015 Fuarı'nda yeni koleksiyon ürünleri ile beğeni toplayan Konfor, özgün olduğu kadar konforlu tasarımlarıyla yaşam alanlarına değer katıyor. Fonksiyonelliği ve şıklığı buluşturan Konfor tasarımları, modayı sadece giyimle sınırlandırmadan ev dekorasyonunda da kendi tarzınızı yansıtmanıza olanak sağlıyor. Zarafetten ödün vermeyen açık renk takımların yanı sıra dinamizmi yansıtan renkli seçenekler ve koyu renk asilliğini yansıtan maskülen takımlar da koleksiyonda yerini alıyor. Yatak odası takımlarından genç odasına, yemek odasından koltuk takımına kadar Konfor, evde rahatlık ve şıklık arayanların tercihi oluyor.

Haberin Devamı