Gazete Vatan Logo

Kazan-Kazan modeli

Show Realty Franchise koordinatörü Ufuk Vardarlıoğlu Kazan&Kazan felsefesine dayanan bir iş modeli oluşturduklarını söyledi.

İlk 40 ofis için ofislerin gelirlerinden (royalty bedeli)pay alınmayacağını ve ofis açacak adaylara her türlü desteği vereceklerini belirten Vardarlıoğlu bu kampanya kapsamında hedeflerinin Türkiye’nin her bölgesinde franchise ofisi açmak olduğunun altını çizdi.

Vardarlıoğlu, “Eğitim konusuna çok önem veriyoruz. Özellikle daha önce gayrimenkul konusunda çalışmamış girişimci adaylan açısından, onlan Show Realty’nin kurumsal değerleri ve iş modeli üzerine eğitmek bizim için çok önemli” diyor .Show Realty franchising vererek Türkiye’de büyümeyi hedefliyor.Franchise bedelinin 7.000 ile 15.000 dolar arasında bölgesine göre farklılık gösterdiğini belirten Vardarlıoğlu, yatırım maliyetinin ortalama bir yıl içinde girişimciye geri döndüğünü ifade etti.Show Realty franchise ofislerinin, nüfusun yoğun olduğu lokasyonlarda bulunması gerekiyor.

Show Realty kadın girişimci arıyor

Show Realty koordinatörü Ufuk Vardarlıoğlu “Kadınlar bu işte oldukça başarılı. O yüzden kadın girişimcileri Show Realty ofisi açmaya davet ediyoruz” dedi. Kadın girişimcilere bu konuda özellikle destek verdiklerini belirten Vardarlıoğlu,”girişimci adaylarımızın vizyonumuzla örtüşen, eğitime ve gelişime açık, gayrimenkul konusunda daha önce hiç çalışmamış fakat bu sektöre ilgi duyan kişiler olması bizim için çok önemli”dedi.

Haberin Devamı