Gazete Vatan Logo

Hollywood’un en seksi erkeği

37 yaşındaki Bradley Cooper yürekleri hoplatmaya devam ediyor. Bir otel görevlisiyken hayatı değişen oyuncu şimdi de “Çalıntı Hayat” ile karşımızda.

Muzip ve bir o kadar da seksi bakışlara sahip masmavi gözler. Kadınlar serseri görüntüsüne rağmen onun çekiciliğine dayanamıyor. People Dergisi tarafından 2011’de ‘Yaşayan En Seksi Erkek’ de seçilen oyuncu çapkın ve tehlikeli gülümsemesiyle Jack Nicholson’ın tahtına aday. 37 yaşındaki Amerikalı aktör Bradley Cooper’dan bahsediyoruz. Büyük çıkışını henüz iki sene önce Felekten Bir Gece’yle (The Hangover) gerçekleştirmişti. Baba tarafı İrlanda, anne tarafı İtalyan kökenli oyuncu, 467 milyon dolar gişe hasılatı yakalayan filmin ardından bu hafta ‘Çalıntı Hayat’ ile vizyonda yerini aldı.

‘Felekten Bir Gece’ hayatını değiştirdi

10 sene boyunca birçok televizyon filmi ve dizide oynayan Cooper, Jim Carrey’yi başrolünde izlediğimiz Bay Evet’teki (Yes Man) rolüyle sinemada ilk kez boy gösterdi. Dünya çapında şöhret basamaklarını hızla tırmanan Cooper, 2009 yapımı ‘Felekten Bir Gece’ deki performansı ile MTV film ödüllerinde ‘En İyi Erkek Komedi Oyuncusu’ ödülüne aday oldu. Takip eden iki sene boyunca, her ne kadar gişe başarısı yakalayamadıysa da beş filmde rol alan Cooper, geçen senenin en başarılı filmlerinden biri olan ‘Limit Yok’ da (Limitless) başrolü usta aktör Robert De Niro ile paylaştı. ‘Felekten Bir Gece’ nin devam filminde de izlediğimiz Bradley Cooper gelecek ay da ‘Umut Işığım’ (Silver Linings Playbook) adlı filmle hayranlarının karşısına çıkıyor.

Aşk hayatında neler oluyor?


* Uzun süre birliktelik yaşadığı aktris Jennifer Esposito ile 2006’da hayatını birleştiren Bradley Cooper’ın evliliği sadece dört ay sürdü.
* 2010’un Eylül ayında ünlü oyuncu Renee Zellweger ile bir senedir beraber olduğu ortaya çıktı. Bu birliktelik de beş ay sonra son buldu.
* Bir süre Jennifer Lopez ile de görüntülenen Bradley Cooper bu günlerde ‘Avatar’ filminin yıldızı Zoe Saldana ile birlikte.

Alkolizm tuzağına düştü, ölümden döndü

*1993-1997 arasında Georgetown University’deki öğrencilik yıllarında kürek sporunda madalya kazandı.
* Uzun yıllar hafta sonlarını hiçbir ücret almadan çocuklara oyunculuk dersleri vererek geçirdi.
* En beğendiği aktör Daniel Day Lewis. Favori filmi Kelebek ve Dalgıç (The Diving Bell and the Butterfly)
* Kısa süre önce alkolikliğin kenarından döndüğünü ve alkolün neredeyse ölümüne sebep olacağını açıklayan Bradley Cooper, ağzına bir damla bile içki sürmüyor.
* Yemek yapmayı seviyor fakat ondan daha çok sevdiği yemek yemek. ‘Hayatınızı nasıl geçiriyorsunuz?’ sorusuna “Yiyerek” cevabını veriyor.
* Asla deodorant kullanmıyor. Onun yerine günde 3 kez duş aldığını söylüyor.
* Kesinlikle bir araba delisi değil. 2007 model bir Prius ve 2004 model Mercedes’i var. En çok ‘Felekten Bir Gece’nin yönetmeni Todd Phillips’in hediyesi olan Vespa’sını seviyor.
* GQ dergisi tarafından “Uluslararası Platformda Yılın Erkeği” ödülüne layık görüldü.
* Felekten Bir Gece filminde aldığı ücret 600 bin dolardı. Devam filminde kazancı ise 5 milyon dolara yükseldi. ‘Felekten Bir Gece’nin üçüncüsünde de oynayacak olan Cooper’a 15 milyon dolar ödenecek.






Haberin Devamı