Gazete Vatan Logo

Hafta sonu ne yapsak?

Bu hafta sonu konserden gösteriye, tiyatrodan sergiye kadar birbirinden cezbedici pek çok etkinliğe katılmak mümkün. İşte etkinlik rehberiniz...

Hafta sonu ne yapsak?

KONSER

İstanbul’da Latin rüzgarı esecek

Yıllardan beri geleneksel Küba müziğinin klasik tarzını ve ritmini tüm dünyaya yayan “Buena Vista Social Club” veda turnesi kapsamında yarın akşam 20:00’da Volkswagen Arena’da sahne alacak. Konserin biletleri 110-250 TL arasında değişiyor.

Hareketli bir gece için...

2012’den beri yaptığı remix’lerle çok konuşulan, Norveçli house ve elektronik müzik prodüktörü Finnebassen, dans dolu bir gece için bugün Babylon’da olacak. (23:00)

Emel Sayın’la geçmişe yolculuk

Türk Sanat Müziği’nin dev ismi Emel Sayın, “Ah Bu Gönül Şarkıları” ile yarın 14:00’da Cemal Reşit Bey’de.

Son albümüyle sahnede

Halil Sezai, birkaç ay önce yayınladığı “Ervah-ı Ezel” albümü ve hit parçalarıyla bugün 21:30’da Beyrut Performance’da hayranlarıyla buluşuyor.

Sezai son albümünde usta isimlerin şarkılarını kendine özgü yorumu ile yeniden müzikseverlere sundu.

TİYATRO

Beyaz yakalıların gergin ilişkileri

Dolunay Soysert ile Aslı Enver’in rol adığı Craft Tiyatro’nun oyunu Personel, mobbing’in nerelere varabildiğini gösteriyor. Oyunda, şirketlerin çalışanlarının özel hayatlarına kadar her şeylerine nasıl müdahale ettiği anlatılıyor. (Yarın 20:30-Craft Kadıköy)

Haberin Devamı

Moliere’in klasiği Tatavla’da

“İnsandan Kaçan”, dünyanın kokuşmuşluğunu mizahla ele alan bir eser. Tatavla Tiyatro oyuncuları nın sahneleyeceği oyun, bugün 20:30’da, Tatavla Sahnesi’nde.

Pera Müzesi’nde resim atölyesi

“İçiçe Resim” sergisinde çocuklar sanatçıların resimlerini inceliyor. Atölyede ise öğrendiklerini uyguluyorlar. (Pera Müzesi, yarın 12:20)

SERGİ

Hayatı sorgulatan şapkalı heykeller

Çağdaş sanatın başarılı isimlerinden Çiğdem Yapanar, “şapka” temalı heykellerden oluşan sergisi ile ART212’de sanatseverlerle buluşacak. Sergide, eserler aracılığıyla çalışkanlık, estetik ve zerafet gibi düşünce ve duygular işleniyor. (29 Mart-8 Nisan)

Kuzey ışıkları İstanbul’a geldi

Galerist sanatçılarından İdil İlkin’in, Kuzey ülkelerinde çektiği fotoğraflar üzerine yaptığı çalışmalardan oluşan “Crystagram” sergisi; 2 Nisan’a kadar Galerist’te görülebilir. İlkin, eserleriyle iklim değişiklileri üzerine düşünmeye de davet ediyor.

Haberin Devamı