Gazete Vatan Logo

HAFTA SONU NE YAPALIM?

HAFTA SONU NE YAPALIM?

Moda

Ralph Lauren’in vintage ve eklektik parçalardan esinlendiği yeni denim koleksiyonu “Denim&Supply Ralph Lauren” Beymen Blender mağazalarında. Koleksiyonda askılı denim ceketler, renkli gömlekler, kısa şortlar, farklı desenlerdeki skinny jean’ler var.

Yarışma

Kozmetik ürünlerini bir araya getiren Gratis’in 4. resim yarışması şimdi çocukları bekliyor. 7-10 yaş arasındaki tüm çocuklar mağazalardaki katılım formlarıyla katılabilir.

Konser



Elektronik ve popu birleştiren 2005 doğumlu İzlandalı ünlü grup FM Belfast bu akşam 22:00’de Babylon’da! İKSV Salon’da ise 21:30’dan itibaren elektronik müzikte çığır açan Finlandiyalı Vladislav Delay var.

Mekan



12 yıl önce Haliç’te açılan Cibalikapı Balıkçısı ikinci şubesini 10 yıl önce Moda’da açtı. Güneşin yüzünü gösterdiği şu günlerde kaçamak için ideal olan mekan, mezeleri, tahta masaları, fonda çalan Rembetikoları ile eski Türk filmlerindeki meyhaneleri aratmıyor.

Ayakkabı

Baharın gelmesiyle birlikte kışlık ayakkabılar yerini yazlık modellere bırakıyor. İnci Deri’nin birbirinden farklı İlkbahar - Yaz sezon modellerinde geçerli olan yüzde 30 net indirim fırsatı, Garanti Bankası kart sahiplerine özel 8 taksit imkanı ile alışveriş tutkunlarına sunuluyor.
30 Haziran 2013’e kadar geçerli olan kampanya İnci Deri’nin tüm yeni sezon ürünlerini kapsıyor.

Bir dilek tut...

Bir Dilek Tut Derneği, Forum İstanbul ve Disney Türkiye, ortak bir sosyal sorumluluk projesine imza atıyor. Projenin ana karakteri ise Mickey Mouse. Ajda Pekkan, Revna Demirören, Leyla Alaton, Nebahat Çehre gibi isimlerin destek verdiği “Mickey’nin Hayalgücü Atölyesi” projesinde, sanat, spor, medya dünyasından ünlü isimlerin yaratacakları Mickey heykelcikleri hastalıkla mücadele eden çocukların dileklerini gerçekleştirecek.

Aksesuar



Guess’in hiperaktif detaylar içeren yeni sezon saat koleksiyonu sportif ışıltılarıyla hedefe doğru ilerlemenizi kolaylaştırıyor. Koleksiyonun anahtar parçaları pembe altının zengin ve parlak tonu öncülüğünde tasarlandı. Bileziğin sıcak bakır tonundaki ışıltılı görüntüsü, ışıltılı ve çok fonksiyonlu kadran ile bir bütünlük içinde.

Gözlük



Slazenger’ın 2013 güneş gözlüğü koleksiyonundaki bej rengi, kemik çerçeveli gözlüklerden oluşuyor. Yüze mükemmel uyum esas alınarak hazırlanan gözlükler özel kutusunda, mikrofiber silme beziyle sunuluyor. Fiyatları ise 285 TL.

Kitap

Şevket Devrim’in kitabı ‘Tutsak’ Profil Yayınları’ndan çıktı. Yazarın ilk polisiye romanı bir tutukluluk hikayesini oldukça farklı ve yalın bir dille anlatıyor.

Haberin Devamı