Gazete Vatan Logo

Hafta sonu ne yapalım?

Güzellik

“Sephora İndirim Günleri” bugün başlıyor. 27 Ocak’a kadar sürecek Sephora markalı seçili ürünlere uygulanan indirim kampanyasında; ojeler 3-5 TL, göz kalemleri 10 TL, rujlar 10 TL, farlar 15 TL ve maskaralar 20 TL’den satışa sunuluyor. Sephora’da bulunan özel markalara da yüzde 30 indirim var.

Moda

Koton’un 2012-13 Sonbahar/Kış sezonunun en renkli montlarına yüzde 50 indirimle sahip olabilirsiniz. Koton’un kadın, erkek, kids ve Ole koleksiyonlarına uygulanan kış indirimi ile hesaplı alışveriş yapın.

Mekan

Urza, Pazar günü geç yapılan ve saatler süren hafta sonu kahvaltılarına keyif katıyor. İstinye Avcılık ve Atıcılık Kulübü’nün içerisinde yer alan Urza, şehrin merkezinde, doğayla baş başa kalarak kendini yenilemek isteyenler için 10-13 saatleri arasında sağlıklı bir kahvaltı sunuyor.

Teknoloji

Samsung’un yeni 45 mm F1.8 2D/3D objektifi hem fotoğraf çekebilen, hem de mükemmel 3D kalitesinde HD video kaydı yapabilen dünyadaki ilk tek objektifli 3D sistemiyle teknoloji tutkunlarıyla buluştu. Her an her yerde mükemmel çekim sağlamak üzere geliştirilen Samsung NX300 hız, performans ve bağlantıyı bir araya getiriyor.

Zaman

Versace’ın V-Race GMT koleksiyonu; 46 mm çapındaki kasası, geniş döngüleri, medusa kabartmalı tepesi, ergonomik butonları ile enerji ve dinamizmi birleştiriyor. İsviçre yapımı Quartz mekanizmalı, çift zaman göstergeli ve alarmlı bu özel saat, yoğun iş yaşamı içindeki iş adamları düşünülerek üretildi.

Atölye

“Doluca Wine Lounge’’, 14-21-28 Ocak’ta sunacağı şarap eğitim programlarıyla misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor. Şans Restoran’ın üst katındaki Doluca Wine Lounge, şarap eğitim programlarıyla kurumlara ve şarap severlere gizemli içkinin bilinmeyen dünyasının kapılarını aralıyor.

Aksesuar

Samsonite, bu yıl moda ve tekstil sektöründe öne çıkan patchwork modasını çantalara taşıyor. Samsonite Kış aylarında rahat kullanılabilen bordo ve tonlarından tasarlanan çantalar patchwork modasına uyum sağlıyor. İtalyan moda tasarımcıları tarafından tasarlanan çantalarda bilgisayar da taşınabiliyor. İsteğe göre elde ve omuzda taşınabilen çantaların fiyatları 299 TL’den başlıyor.

Albüm

Mor ve Ötesi uzun çalışmaların ürünü olan Güneşi Gördüm albümü ile ülkenin en iyi rock gruplarından biri olduğunun altını çiziyorlar. Albüm gerek sözler gerekse müzikal alt yapısı açısından o kadar doyurucu olmuş ki hiçbir şarkıyı atlama gereği bile hissetmiyorsunuz.

Alışveriş

Penti, hazırladığı şapka ve eldiven koleksiyonu ile kar yağarken dahi trendy bir görünüm sunuyor. İki sezondur sokak modasında hakimiyetini sürdüren fötr şapkalar, yeni sezonda da farklı materyallerle kombinlenerek karşımıza çıkıyor. Penti’nin her yıl yaptığı “Dilek Ağacı” uygulamasının sonuçları da açıklandı; en çok istenen şey, sağlık.

En çok satan kitaplar

1) Grinin Elli Tonu/ E.L.James/ Pegasus Yayınları
2) Doğu’dan Uzakta/ Amin Maalouf /
Yapı Kredi Yayınları
3) Özgürlüğün Elli Tonu/ E.L.James/
Pegasus Yayınları
4) Efsane-Bir Barbaros Romanı/
İskender Pala/ Kapı Yayınları
5) Bir Dilekle Başladı Her Şey/ Debbie Macomber/ Martı Yayınları
6) Lüzumsuz Adam İshak Alaton/ Mehmet Gündem/ Alfa Yayınları
7) Allah Beni Böyle Yaratmış/ Pucca/ Okuyan Us Yayınları
8) Saftirik Greg’in Günlüğü - Ah Kalbim!/
Jeff Kinney/ Epsilon Yayınları
9) Yedinci Gün / İhsan Oktay Anar/ İletişim Yayınevi
10) Çıplak Deniz Çıplak Ada / Bir Ada Hikayesi - 4 /
Yaşar Kemal/ Yapı Kredi Yayınları

(Bu liste Remzi Kitabevi, D&R, İdefix ve Oku-Oku.com internet sitelerinde yer alan “En Çok Satanlar” listesinin ortalamaları alınarak hazırlanmıştır.)

En çok satan CD

1) Orhan Gencebay-Orhan Gencebay ile Bir Ömür Orhan Gencebay
2) Demet Akalın Giderli 16
3) Mor ve Ötesi
Güneşi Beklerken
4) Sıla-Vaveyla
5) Hande Yener-Kraliçe
6) Mehmet Erdem
Herkes Aynı Hayatta
7) Beyoğlu Trio-Cafe De Beyoğlu II- Violins&Piano
8) Yasmin Levy-Libertad
9) Hezarfen Ney Konçertosu İstanbul Senfonisi
10) Various Artists
Türkçe Pop 120

En çok satan DVD

1) The Bourne Legacy
Bourneun Mirası
2) Çanakkale 1915
3) Expendables 2 Cehennem Melekleri 2
4) Brave - Cesur
5) Ekümenopolis:
Ucu Olmayan Şehir
6) Total Recall-Gerçeğe Çağrı
7) Batman: The Dark Knight Rises-Batman: Kara Şövalye Yükseliyor
8) Abraham Lincoln: Vampire Hunter-Abraham Lincoln:
Vampir Vacısı
9) Ice Age 4: Continental Drift-Buz Devri 4: Kıtalar Ayrılıyor
10) Cold Light Of Day-Gizli Hedef

Haberin Devamı