Gazete Vatan Logo

Grammy’de stiller yarıştı

Grammy’de stiller yarıştı

Bu yıl da Grammy‘de hem şarkılar hem kıyafetler yarıştı. Ünlü kadınlar seksi, sıra dışı ve göz alıcıydı. Madonna gibi maskülen tarzı seçenlerin yanı sıra Beyonce gibi oldukça cüretkar olanlar da vardı.

56. Grammy ödülleri geçtiğimiz günlerde sahiplerini buldu. Amerika’nın Los Angeles şehrinde düzenlenen ve sabırsızlıkla beklenen tören şahane bir açılışla başladı. 33 çiftin nikahına ev sahipliği yapmasından, yeni eklenen kategorilere ve sahne şovlarına, bu yılki Grammy Ödülleri’nde birçok ilke imza atıldı. Tören Beyonce’nin sahne şovuyla başladı. Eşi Jay Z’nin kendisine eşlik ettiği performansı büyük alkış aldı. Gecenin unutulmaz dakikalarından biri ise uzun yıllardan sonra Paul McCartney ve Ringo Starr’ın bir araya gelerek The Beatles’tan şarkı söylemeleriydi. The Beatles aynı zamanda “Yaşam boyu başarı” ödülüne layık görüldü. Diğer bir ‘unutulmaz’ olarak nitelendirilebilecek an ise Madonna’nın sahneye çıkması ve performansını gerçekleştirirken heteroseksüel ve eşcinsellerden oluşan tam 33 çiftin evlenmesiydi. Tüm bu renkli anlara ek olarak yılın albümü ödülünün sahibi olan Daft Punk’ın 2014 yılına damgasını vuran şarkısı ‘Get lucky’i Pharrell Williams, Nile Rodgers ve Stevie Wonder ile seslendirmesi ve tüm ünlülerin dans ederek şarkıya eşlik etmesiydi. Bunun dışında Yılın Albümü ödülü “Random Access Memories” ile Daft Punk’a verildi. En İyi Pop Albüm ödülünü “Unorthodox Jukebox” ile Bruno Mars, en İyi R&B Albüm ödülünü ‘Girl On Fire’ ile Alicia Keys, en İyi Rap Albüm ödülünü ‘’The Heist’’ ile Macklemore & Ryan Lewis aldı. Törenin kıyafetleriyle en dikkat çekici isimlerine gelince, böylesine önemli bir organizasyonda elbette şıklık yarışı vardı. Kırmızı halının parlayan yıldızları Beyonce, Madonna, Katy Perry ve Taylor Swift oldu.




Taylor Swift

Taylor Swift kırmızı halının duru güzelliğiyle ve şahane kuplu elbisesiyle dikkat çeken isimlerinin başında geliyordu. Gucci imzalı elbisesi, saçları ve kullandığı aksesuarların elbisenin hareketliliğini dengeleyen sadeliğiyle tam not aldı.

Madonna

Madonna yine farkını ortaya koyarak maskülen bir stil ile törene katılmayı tercih etmişti. Ralph Lauren imzalı takım elbisesiyle Madonna, hiç dekoltesi olmamasına ve olabildiğince maskülen bir görüntü sergilemesine rağmen gerçekten törene katılan birçok ünlü isimden daha alımlıydı.

Beyonce

Michael Costello tasarımı beyaz dantel elbisesiyle Beyonce, gecenin en dikkat çekici kıyafetlerinden birinin sahibiydi. Canlı performansından sonra törene katılan Beyonce, transparan elbisesiyle nefes kesici görünüyordu.

Katy Perry

Gecenin en çok konuşulan kıyafetlerinden biri müzik ödül töreni konseptine uygun Valentino imzalı elbisesiyle Katy Perry oldu. Etek kısmında komple nota desenleri bulunan elbisesiyle Perry, Grammy gibi bir müzik töreni için giyilebilecek en şahane kıyafetlerden birini seçmiş.

Bonnie Mckee

Bonnie Mckee gecenin saç rengi ile en dikkat çeken isimlerindendi. Mavi elbisesi ile zıt renkteki saçlarıyla zaten yeterince renkli ve hareketli olan Mckee, hiç aksesuar kullanmayarak çok doğru bir seçim yapmış. Bilmeyenleriniz için belirtelim, Mckee Katy Perry’nin ‘Roar’ şarkısının yazarı.



Madonna

Madonna’nın bol taşlı yarım eldiveni dikkat çekiciydi. Harf plaka olarak tabir edilen “ME” yazan yüzüğü de imajının tamamlayıcısı olmuştu.

Pharrell Williams

Gecenin tartışmasız en çok konuşulan aksesuarı Pharrell’in şapkası oldu. Şapka Vivienne Westwood’un 1982-1983 Buffalo koleksiyonundan.

Cyndi Lauper

Gecenin ödüllü yıldızlarından biri olan Lauper altın bilezikli yüzükleri ile dikkat çekiciydi. Altın takıntısı Jimmy Choo altın ayakkabısıyla da devam etti.

Macklemore

Macklemore’un ayakkabıları klasik stilden uzakta olduğu için özellikle gözden kaçmadı. Altın çivili ayakkabıları, kadife takımını çok iyi tamamlamıştı.

Haberin Devamı