Gazete Vatan Logo

DKY Kartal'da tüm evler deniz manzaralı

DKY Kartal bu yatırımla 220 Milyon Dolar ciro bekliyor.

İbrahim Dumankaya Holding çatısı altında faaliyetini sürdüren DKY inşaat, yeni projesi DKY Kartal ile sektöre yeni bir soluk getiriyor.Proje için seçilen arsanın %38'ini Fiba Holding'den satın alırken kalan bölüm için Metro Properties ile hasılat paylaşımı modeliyle anlaştığını duyurdu.Yeni yatırımla bütün daireleri denizi görecek şekilde tasarlanan DKY Kartal bu yatırımla 220 Milyon Dolar ciro bekliyor.

DKY Kartal kampanya ve iletişim bilgileri

DKY Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, "Kot farkı nedeniyle projemizde tüm evler deniz manzarasına sahip olacak" dedi.Projede 7 dönüm devasa bir park olduğunu belirten Dumankaya, resmi satışlar başlamadan önce 1.000 ön talep aldığını belirtti.

Kartal'ın 3.5 milyon metrekarelik kentsel dönüşüm potansiyeliyle Anadolu'nun kalbi haline geldiğini ifade eden Dumankaya,büyüklükleri 98 metrekare ile 320 metrekare arasında değişen konut seçeneklerinin yer aldığını ekledi. Dumankaya, “Projede 1 yerine 1,5 salon yaparak bu salonların yaz-kış açılıp kapanabilen şekilde dizayn edilmesi, İstanbul'da özlenen balkon keyfini yeniden yaşatacak” dedi.

Haberin Devamı